Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Danas kuhamo: Slasno carsko meso u umaku meda i chillija

Danas kuhamo: Slasno carsko meso u umaku meda i chillija
1

Detaljnu pripremu ovog jela otkriva vam poznati kuhar Branko Ognjenović, a ovom ćete neobičnom i ukusnom kombinacijom lako zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane

Carsko meso se prije pečenja mora zarezati kako se ne bi skupilo. Uz ovo jelo najbolje pristaje pečeni ili kuhani krumpir ili čak i riža, a ukusan i pomalo egoztičan umak nakon posluživanja prelije se preko mesa. Med će carskom mesu dati specifičnu aromu, no ne treba pretjerivati ni sa medom ni sa papričicama. 

Detaljnu pripremu i količinu sastojaka pogledajte na Kuhari.com.

U suradnji s Kuhari.com redovito ćemo objavljivati video recepte profesionalnih i amaterskih kuhara.

Dobar tek! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Dnevni horoskop za utorak 9. prosinca: Vagama se ne isplati živcirati, Lav je vrlo rječit...
ŠTO NAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za utorak 9. prosinca: Vagama se ne isplati živcirati, Lav je vrlo rječit...

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 9. prosinca i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje