Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Danas kuhamo: Slasno carsko meso u umaku meda i chillija

Detaljnu pripremu ovog jela otkriva vam poznati kuhar Branko Ognjenović, a ovom ćete neobičnom i ukusnom kombinacijom lako zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane

Kuhari.com
Video: Kuhari.com
0 komentara

Carsko meso se prije pečenja mora zarezati kako se ne bi skupilo. Uz ovo jelo najbolje pristaje pečeni ili kuhani krumpir ili čak i riža, a ukusan i pomalo egoztičan umak nakon posluživanja prelije se preko mesa. Med će carskom mesu dati specifičnu aromu, no ne treba pretjerivati ni sa medom ni sa papričicama. 

Detaljnu pripremu i količinu sastojaka pogledajte na Kuhari.com.

U suradnji s Kuhari.com redovito ćemo objavljivati video recepte profesionalnih i amaterskih kuhara.

Dobar tek! 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message