Hrvatska je u mnogočemu bogata, a kad je riječ o gastronomiji, tradicija je neiscrpno vrelo izvornih i nezaboravnih okusa na kojima su odrastale generacije. Evo kako spremiti takva jela
KRALJ ZIMNICE Pečenjem šećeri iz povrća daju ajvaru poseban okus, kakav se ne može dobiti kuhanjem, a tad nisu potrebni ocat ni posebni začini, ističe chef Branko Ognjenović
Gastro Biograd nam donosi novo ruho manifestacije koja je ovaj grad pozicionirala visoko na gastronomskoj karti Hrvatske
Maniefestacija Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola okupit će vrhunske kuhare koji će na kulinarskim radionicama otkriti svoje tajne za savršeno ispečen i slastan grill
Jelo prema receptu Chefa Branka Ognjenovića imat ćete priliku okusiti na jednoj od urbanih vrtnih zabava u sklopu projekta Urbani vrtovi koji uključuje oko 3000 obitelji na 20-ak lokacija
Organizirajte savršen gastronomski događaj angažiranjem "Udruge Renato - kuhari bez granica" i pritom djelujte humanitarno i pomognite djeci i mladim kuharima
KUHAO JE PREDSJEDNICIMA Predsjednik žirija četvrtog Prvenstva Hrvatske u roštiljanju, Branko Ognjenović, daje savjete za najbolji roštilj
Iskoristite neradni dan i ovoga petka dođite na Jarun na 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec i doživite najbolju roštilj zabavu u gradu!
Osim što se bavi humanitarnim radom, Udruga "Renato - kuhari bez granica" često sudjeluje u društveno odgovornim projektima, a jedan od takvih, koje od početka podržava, su Urbani vrtovi
U petak, 24. travnja predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u Križevcima će svečano otvoriti 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec
U susret 4. Prvenstvu Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec, donosimo stručne savjete za sve one koji žele svoju vještinu roštiljanja dovesti do savršenstva
Bilo da si amater ili profesionalac pokaži da si roštilj znalac na 4. Prvenstvu Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec i osvoji Zlatni ćevap!
Objavljen službeni početak priprema za 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Prijavi se u iduća 2 tjedna i pokušaj osvojiti Zlatni ćevap.
Pri ukrašavanju blagdanskog stola zasigurno razmišljate o svakom detalju, želite da sve bude savršeno. PIK svježe mljeveno meso provjereno do najsitnijih detalja
Branko Ognjenović, u sklopu projekta Franckove priče o kavi uz kavu, predstavio smoothie napitak s dodatkom mljevene Franck kave
Branko Ognjenović predstavio smoothie napitak s dodatkom mljevene Franck kave, u sklopu projekta Franckove priče o kavi uz kavu
Udruga "Renato-Kuhari bez granica" aktivno je započela s radom u listopadu 2014., te joj je primarni cilj osiguravanje besplatnog ultrazvučnog pregleda za djecu kojoj je to potrebno
Hvalevrijedan projekt "Urbani vrtovi" koji je u potpunosti zaživio u Zagrebu, prepoznat je diljem Hrvatske, a prvi u nizu gradova koji mu se pridružio je Osijek
Jesen je sezona gljiva i kestena u kojoj zaljubljenici u branje ovih plodova dolaze na svoje. Donosimo vam ukusan recept chefa Branka Ognjenovića za piletinu s kestenom
Na prvim Gastro.hr radionicama kuhanja k chef Branko Ognjenović pokazao je kako pripremiti proljetni namaz od jaja i popularnog medvjeđeg luka