Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Deset ideja što možete raditi kao par za doček Nove godine

Deset ideja što možete raditi kao par za doček Nove godine
7

U slučaju da se osjećate malo nenadahnuto, isprobajte nešto novo i proslavite Novu godinu tako što ćete se odlučiti za jednu od ovih jeftinih, ali zabavnih i romantičnih ideja

VIDEO

Donosimo vam deset najboljih ideja za izlazak na Novu godinu. Ako se još uvijek pitate što učiniti u novogodišnjoj noći, pogotovo kada vam se sve ideje za izlaske o kojima razmišljate čine tako skupe, nema potrebe potrošiti bogatstvo kako biste proveli zabavnu, romantičnu večer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Koliko bi trebao trajati idealan seks? 01:27

Mogućnosti su doista neograničene, ali u slučaju da se osjećate malo nenadahnuto, sastavili smo ovaj popis kako bismo vas natjerali da kreativno provedete veliku noć. Isprobajte nešto novo i proslavite Novu godinu tako što ćete isprobati jednu od ovih jeftinih, ali zabavnih i romantičnih ideja za izlaske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Odjenite se i krenite na noć pića i plesa

Za polutradicionalnu vrstu proslave, pronađite sjajnu lokalnu predstavu ili koncert. Odjenite se u usklađenu odjeću, popijte nekoliko pića da opustite živce i zajedno plešite cijelu noć. Ako ne znate na koji koncert otići, pogledajte sve što se nudi u vašoj blizini. Pokušajte pronaći malo mjesto koje je u neposrednoj blizini gdje živite. Na taj način, na kraju večeri, moći ćete brzo požuriti kući kako biste strastveno završili noć.

2. Provedite mirnu ugodnu noć kod kuće

Za neke ljude, lijepa večer provedena nasamo sa svojim partnerom najbolji je način za proslavu praznika na koji većina ljudi ide u grupama. Ako ste tip koji više voli noć s manje gužve, zašto ne biste zapalili svijeće i razmazili jedni druge? Nakon toga, pomiješajte nekoliko koktela, ubacite seksi film i jednostavno uživajte u međusobnom društvu. Osim toga, kada stigne ponoć, možete učiniti više od pukog poljupca...

3. Provozajte se čamcem obasjani mjesečinom

Usmjerite svoju noć iznajmljivanjem čamca i veslanjem pod zvijezdama u obližnjem jezeru. Vjerojatnost je da ćete čak i negdje na nebu uočiti neki vatromet. Spakirajte dekicu, šampanjac i jagode i mazite se dok svira savršeno pripremljen popis pjesama. Samo pazite da ne prevrnete brod dok pravite svoj vatromet.

6 osnovnih vrlina koje krase savršenog ljubavnika, a vide se već kod prvog vođenja ljubavi
6 osnovnih vrlina koje krase savršenog ljubavnika, a vide se već kod prvog vođenja ljubavi

4. Priredite zabavu za prijatelje

Jeste li vas dvoje novopečeni par? Napravite malu zabavu s oba svoja najbliža prijatelja kako biste se svi mogli bolje upoznati. Pripremite sami neka pića i predjela, obavite male aktivnosti prije zabave koje zaista mogu produbiti partnerstvo između vas dvoje, i zamolite svakoga da donese neko jelo. Imat ćete sjajno druženje koje će vam ne samo pomoći da upoznate svoje voljene, već će vas i pripremiti za zajedničko buduće druženje kao tima.

5. Otiđite u kolibu u šumi

Jeste li vi i partner ljubitelji prirode? Provedite romantični bijeg u divljini unajmljujući kolibu. Mislite da si vas dvoje to ne možete priuštiti? Razmislite još jednom jer postoji mnoštvo web mjesta koja nude ponude u zadnji čas, kao i snižene poklon bonove za zabavna mjesta za odmor. Korištenjem jednog od njih možete dobiti sjajnu cijenu na lijepoj lokaciji na kojoj možete provesti prekrasan, izolirani odmor. 

Kada se previše popije: Spavala sam s oženjenim prijateljem, učinili smo to na groblju...
Kada se previše popije: Spavala sam s oženjenim prijateljem, učinili smo to na groblju...

6. Podijelite malo novogodišnje nostalgije

Ponekad parovi koji su dugo zajedno zaborave stvari koje su ih uopće pretvorile u par. Isplanirajte svojevrsni 'trag sjećanja' i posjetite mjesta kojih se možete prisjetiti, a na kojima ste vas dvoje boravili u prošlosti. Na primjer, ako ste išli na prvi spoj u određeni kafić, idite tamo na početku večeri. Imate li omiljeni restoran? Rezervirajte stol i naručite svoja najdraža jela. Jeste li se prvi put poljubili u obližnjem parku? Ponovo vratite vrijeme i lijepom, dugom zajedničkom šetnjom otiđite tamo i podsjetite se zašto ste izvrstan tim. Bit će to savršena večer za oboje.

7. Novogodišnji odmor na ledu

Vrijeme je klizanja samo za parove! Obucite svoje udobne džempere i šalove, zavežite klizaljke i držite se jedno za drugo dok lebdite po ledu. Ima nešto jako romantično u cijeloj sceni klizanja. Zagrijte se nakon toga uz šalicu vruće čokolade, naravno, začinjenu rakijom od paprene metvice, i prošećite gradom ruku pod ruku kako biste posljednji put uživali u blagdanskim dekoracijama prije početka nove godine.

Fotografija vas i vašeg partnera može otkriti jeste li dobar par
Fotografija vas i vašeg partnera može otkriti jeste li dobar par

8. Večer planiranja promjena i odluka u novoj godini

Svatko zna da je tradicionalno sastaviti popis stvari koje sami možete poboljšati tijekom nadolazeće nove godine. Zašto ne biste zajedno proveli večer stvarajući popis ciljeva vaše veze. Zapišite svoje ciljeve i želje te ih stavite u lijepo uređenu staklenku. 

9. Kampirajte u svom dvorištu

Iskoristite blagu zimu odlaskom na kampiranje u vlastitom dvorištu! Zapalite vatricu prije nego što se povučete u šator i bacite na čitanje nekog starog erotskog magazina uz svjetiljku. Ako vam je pak prehladno na otvorenom, izgradite utvrdu u svojoj dnevnoj sobi i mazite se unutra cijelu noć!

10. Noć društvenih igara

Pozovite neke parove, natočite šampanjac ili žestoko piće i izvadite sve svoje omiljene društvene igre iz ormara, od Unoa do Pictionaryja i priuštite si nezaboravnu noć smijeha i zabave, prenosi Your Tango.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje