Lifestyle

Komentari 114

Deset stvari koje žene rade da privuku muškarce, ali ih tako odbijaju: 'Ne opsjedajte ih ...'

Deset stvari koje žene rade da privuku muškarce, ali ih tako odbijaju: 'Ne opsjedajte ih ...'

Najčešća pogreška koju većina žena radi na početku veze je opsjedanje partnera. Ne samo da ćete ih tako nesvjesno udaljiti od sebe nego im nećete dati priliku da pokažu što osjećaju prema vama

Savjetnica za ljubavne veze, Rori Raye je otkrila najčešće greške koje žene rade na početku veze, a muškarce odbijaju. Ona kaže kako veza na početku treba biti zabavna i opuštena. Trebate se osjećati slobodno, a s vremenom ćete se zbližiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na početku nije dobro stvarati pritisak jer to muškarce odbija, a ovih 10 grešaka žene često rade:

1. Javljate se prvi

To uključuje i kada ga zovete da mu kažete nešto zanimljivo što ste čuli ili pročitali ili da ga pitate zašto vas prvi nije nazvao. Umjesto toga, pričekajte da vas nazove. To znači da mu je stalo do vas i da vas želi opet vidjeti.

2. Inicirate kontakt

To uključuje slanje e-pošte, SMS-ova, Messenger poruka ili bilo kakav drugi pokušaj uspostavljanja kontakta. Nakon prvog spoja, muškarcima to može biti previše i lako ih može udaljiti. Ako ga želite ponovno vidjeti najbolje je da ga obavijestite o datumu i pričekate da vam se prvi javi.

3. Opsjedate ih prijedlozima ili planovima

Pozovite ga da vam se pridruži, ali nemojte pretjerati s prijedlozima. To bi ih moglo udaljiti od vas. Pustite da muškarci preuzmu odgovornost.

4. Ispitujete ih kako se osjećaju

Ovo posebno uključuje pitanje što osjeća prema vama ili prema vašoj vezi. Kod muškaraca to može izazvati strah ili pritisak pa je bolje ne postavljati takva pitanja dok je veza 'svježa'.

5. Mislite da ga možete promijeniti

Nikada ne izlazite s muškarcem kojeg namjeravate promijeniti na bolje ili za kojeg mislite da će se sam promijeniti. To se ne događa. Povrijedit ćete sebe ili njega. Umjesto toga, budite s nekim tko vam se sviđa i s kim dijelite slične interese.

6. Tražite savršenstvo

Jedna stvar koju morate odmah shvatiti je da savršenstvo ne postoji. Nitko nije savršen. Zato nemojte biti previše izbirljivi.

7.  Previše žurite

Ako želite dugoročnu vezu, najbolje je da idete polako. Prvo se dobro upoznajte, a tek onda spavajte zajedno. Nemojte mu sve omogućiti na prvom spoju.

8. Često ste negativno raspoloženi

Nitko ne želi biti s nekim tko je uvijek negativno raspoložen. Izlasci bi trebali biti zabavni i uzbudljivi i trebali biste biti sretni jer se viđate s nekim tko vam se sviđa.

9. Previše ste sebični

Ako sve planirate prilagođavajući svom rasporedu onda to nije fer prema vašem partneru koji se trudi udovoljiti vam. U vezi je sve stvar kompromisa, a ako niste spremni za to, nešto morate mijenjati.

10. Pokušavate pronaći 'onog pravog'

Ako u svakom pokušavate pronaći 'onog pravog' odmah to prestanete raditi. Sigurno ga nećete odmah pronaći na prvom spoju, ali s vremenom hoćete. Što više nekog upoznajte, to oni postaju oni 'pravi'. Nikada nemojte imati velika očekivanja na prvim spojevima, piše Your Tango.

Najčitaniji članci