Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Djeca u Britaniji i SAD-u crtaju duge po prozorima za bolji dan

Djeca diljem SAD-a jučer su s dugama poručila 'Ostanite doma i zdravi', a s dugama na prozorima su i klinci iz Velike Britanije podršku dali zaposlenicima NHS-a

Foto: Twitter/24sata
0 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Posudite li masku to je kao da ste stavili tuđi donji veš na lice

Od jučer nema nastave u SAD-u, kao ni u većem dijelu Europe, a mnogi su učenici i vrtićka djeca dan iskoristili za slikanje duge: simbola nade.  

Isto su napravila i djeca iz svih krajeva Velike Britanije koji su svoje duge pokazivali i na prozorima i tako davali podršku zaposlenicima tamošnjeg zdravstvenog  sustava, NHS-a (National Health Service).

- Pokušavam spriječiti (kćer) Patsys da razmišlja o svemu što se događa u svijetu, ali to je nemoguće - napisala je jedna mama uz fotografiju šarenog balona u duginim bojama.

Volonterka Becka Bourley iz Londona objavila je sliku duge u prozoru i napisala: 'Prozori u kojima se pojavljuje duga su predivni, već ih je rano jutros bilo mnogo.

S fotografijama duge djeca su svima poručila i 'Čuvajte se' i 'Ostanite doma.  

Svi su jučer bili zauzeti crtanjem i bojenjem, a na Twitteru je riječ 'rainbow' (duga) bila među najtraženijim pojmovima.  

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA - Suzana Mančić, bivša loto djevojka

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message