Djeca uoči Fašnika u kazalištu Trešnja izrađuju vlastite maske | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Djeca uoči Fašnika u kazalištu Trešnja izrađuju vlastite maske

KREATIVNE RADIONICE Tijekom programa "Fašnik u Trešnji" djeca i roditelji moći će ići na dvije radionice: "Veseli mađioničar" i "Maske mogu sve" te predstavu "A je to!"

Foto: Kazalište Trešnja
0 komentara

Uz program "Fašnik u Trešnji" u subotu, 10. veljače, roditelji i djeca moći će se zabaviti, nešto naučiti i pripremiti se za Fašnik. Na rasporedu su dvije radionice i predstava "A je to!".

Uključite se! Vodimo vas na predstavu "A je to!" u kazalište Trešnja

Veseli mađioničar Petrek okupit će mađioničarsku družbu u zagrebačkom Gradskom kazalištu Trešnja. Polaznici radionice "Veseli mađioničar" moći će naučiti tajne izvođenja trikova. Cilj radionice je pomoći djeci da se oslobode straha od javnog nastupa, a namijenjene su malenima od 7 do 9 godina. Na početku radionice polaznici će na pozornici kazališta Trešnja položiti mađioničarsku zakletvu, a na kraju će prezentirati trik te će sve rekvizite moći ponijeti kući. Radionice traju od 15:30 do 16:45 sati u suradnji s Centrom inovativne edukacije.

Foto: Kazalište Trešnja

Učiteljica mentorica Iva Zeljko pomno odabire zabavne i kreativne radionice koje su prilagođene uzrastu djece polaznika. Cilj radionice "Maske mogu sve" je sudjelovati u kreativnom procesu, upoznati se s fašničkom tradicijom te podučiti djecu raznim likovnim tehnikama. Radionica traje od 15:45 do 16:45 sati, a namijenjena je djeci od 5 do 10 godina. Na radionicu dođite u novouređenu igraonicu kazališta Trešnja.

Foto: Kazalište Trešnja

Po završetku radionica, u 17:00 sati, na daske kazališta Trešnja stižu najsmotaniji i najsimpatičniji prijatelji Pat i Mat. Predstava "A je to!" nastala prema poznatom animiranom serijalu oživljava ponešto zaboravljene vrijednosti, kao i "uradi sam" duh kojega je nekoć bilo posvuda.

Više o radionicama i prijavama možete pronaći OVDJE.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message