Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Dobila kćer s donorom sperme: 'Upoznali smo se tek nakon 12 godina i strašno se zaljubili...'

Dobila kćer s donorom sperme: 'Upoznali smo se tek nakon 12 godina i strašno se zaljubili...'

Kći je jako željela znati otkud potječe pa je za Božić napravila DNK test. Nije ju toliko zanimalo kako se zove njezin otac. Nakon toga su na internetu potražile njezine DNK rođake

VIDEO

Jessica Share je mislila da je pronašla životnog partnera u svojoj supruzi i zato su odlučile kupiti spermu kako bi mogle imati bebu. Par se odlučio na anonimnog donora pa joj mogućnost susreta s biološkim ocem svog djeteta nikad nije izgledala realno, a kamoli to da bude u vezi s njim. 

POGLEDAJTE VIDEO: Na putovanju upoznala donora sperme

Pokretanje videa...

01:02

Danas, Jessica i njezin partner Aaron Long žive svoju 'bajku'.

- Tad sam bila u braku sa ženom s kojom sam željela imati obitelj pa smo na internetu potražile donora iz druge države misleći kako se nikad nećemo sresti - ispričala je Jessica iz SAD-a u emisiji Steph’s Pack Lunch.

Pet načina da ste sebični u vezi, a da toga niste nimalo svjesni
Pet načina da ste sebični u vezi,  a da toga niste nimalo svjesni

Nakon više od desetljeća, Jessicina kći Alice postala je znatiželjna o svojem porijeklu.

- Moja kći je jako željela znati otkud potječe pa smo za Božić napravili DNK test. Nije ju toliko zanimalo kako se zove njezin otac. Njezina baka, koja voli rodoslovlje, vrlo je ljubazno uskočila i dala joj DNK test. Napravile smo test i provjerile na internetu njezine DNK rođake. Prva stvar koja se pojavila bio je Aaron Long, s kojim je dijelila 50 posto gena, to je bio njezin biološki otac - ispričala je. 

Saznanje je u početku bilo 'zastrašujuće' za Jessicu jer su je rezultati u bazi podataka natjerali da se zaustavi i razmisli žele li nastaviti i kontaktirati Aarona.

- Bilo je zastrašujuće jer nisam imala pojma da je baza podataka tako velika i da ljudi to rade. Ništa posebno nisam očekivala od tog kontakta - dodala je. 

Evo što se sve događa u našem tijelu kad nam netko slomi srce
Evo što se sve događa u našem tijelu kad nam netko slomi srce

- Aaron je također bio prilično nov na stranici i morali smo stati i razmisliti što ćemo učiniti u vezi s našim otkrićem - rekla je.

Za Aarona je doniranje sperme bio samo posao na pola radnog vremena uz posao vozača taksija.

Iako nikada nije tražio djecu koja su začeta zahvaljujući njegovoj spermi, Aarona je već prije kontaktiralo par njegovih potomaka s kojima se i upoznao, a s jednom kćeri i živi.

- Dobio sam poruku od Alice, koju je zapravo napisala Jessica, u kojoj mi je objasnila da ima kćer kojoj sam otac i da bi voljela podijeliti sa mnom par informacija o njoj, što sam i ja želio - objasnio je. 

- Već otprije je moj stav za djecu koja mi se jave bio da 'ako me žele upoznati, da je to u redu' - objasnio je.

U tom trenu Jessica već neko vrijeme nije bila u braku pa je odlučila upoznati se s Aaronom i drugom njegovom djecom koju je dobio kroz doniranje sperme.

Želite znati kako će vam biti s novim partnerom u vezi? Samo provjerite kakav ima palac
Želite znati kako će vam biti s novim partnerom u vezi? Samo provjerite kakav ima palac

- Proveli smo zajedno dva tjedna i činilo se kao da se oduvijek poznajemo. Dobro smo se zabavljali, a ostalo je povijest. Radili smo sve što i drugi rade, samo unatrag - objasnila je Jessica. 

Prije njihovog prvog susreta, Aaron je razmjenjivao poruke s Jessicom na Facebooku i smatrao da mu kći previše ne sliči. 

Ali nakon što su se upoznali, Jessicu je Aaron prvenstveno privukao zbog sličnosti koje je dijelio s njezinom kćeri, piše britanski Daily Star

- Alice i ja se jako dobro slažemo, imamo slične temperamente, ona me ne smatra svojim tatom nego dečkom svoje mame - rekao je Aaron.

- Imala je drugog roditelja 12 godina. Živimo zajedno i prijatelji smo - dodao je i zaključio:

- Živimo bajku!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja