Lifestyle

Komentari 1

Dobitnik Corse vrijedne 99.000 kuna je Milan Banić iz Zagreba

Dobitnik Corse vrijedne 99.000 kuna je Milan Banić iz Zagreba

Sretan dobitnik je 80-godišnji Zagrepčanin, Opel Corse Edition mislio je da ga sinovi zezaju. No kad je ipak shvatio da je osvoji vrijednu nagradu, kaže, skoro ga je 'opalilo' srce...

Milan Banić (80) iz Zagreba sretni je dobitnik nagradne igre "Zaigraj i osvoji najnoviju Opel Corsu". Čitatelji naših novina mogli su od 25. lipnja do 4. srpnja svaki dan iz 24sata izrezivati po jedan nagradni kupon, i sakupiti ih ukupno 10, te osvojiti automobil Opel Corsu Edition u vrijednosti od 99.900 kuna. Čitatelj Milan, koji je inače pretplatnik 24sata od počekta izlaženja, bio oduševljen kad smo ga nazvali

- Mislio sam da me sinovi zezaju, nisam se nadao nagradi. Kad sam shvatio konačno da sam dobitnik srce me skoro 'opalilo' - kazao nam je u petak uzbuđeni Milan Banić.

Kupone su čitatelji izrezivali i sakupljali tijekom deset dana, a imali su mogućnost i nadoknaditi propuštene, u ponedjeljak, 5. srpnja i utorak, 6. srpnja sa joker kuponima koji su zamjenjivali po jedan propušteni kupon.

Corsa Edition dolazi uz četiri godine Flexcare jamstva i s odličnom opremom. Ona ima klima-uređaj, radio sa 7” ekranom i Mirrorlink funkcijom (6 zvučnika, kratka krovna antena, USB priključak, integrirani digitalni audiosustav DAS), alu naplatke, električne podizače prednjih prozora, kontrole radija na upravljaču, putno računalo, unaprijeđeni (segmentirani) zaslon s instrumentima s dodatnim podacima za vozača, branike i kućišta ogledala u boji vozila te još mnogo toga. Sve detalje o Corsi Edition možete vidjeti na opel.hr.