Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Domaći proizvodi unutar 24h iz cijele Hrvatske stižu do vas

Domaći proizvodi unutar 24h iz cijele Hrvatske stižu do vas
1

Internetska stranica OPG2Go za online prodaju domaćih namirnica uspjela je u jako kratkom vremenu povezati cijelu Hrvatsku, a poznata je postala i izvan Hrvatske. Registracija na stranicu je također besplatna

VIDEO

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Kuhari: Ovo je najbolji način za kuhanje tjestenine s umakom!

- Uspješno smo povezali sve županije u Republici Hrvatskoj tako da nakon narudžbe u roku od 24 sata možete dobiti npr. jagode iz Metkovića u Osijek ili bilo gdje u Hrvatskoj i to uz besplatnu poštarinu -  govori nam Dejan Grepo (33) iz Splita koji je pokrenuo internetsku stranicu OPG2Go za online prodaju proizvoda domaćih OPG-ova, mesara i ribara. Stranica je sa službenim radom počela 17. travnja i u jako kratkom vremenu postala je uspješna i popularna.

Po domaće proizvode online: Pokrenuta stranica OPG2Go
Po domaće proizvode online: Pokrenuta stranica OPG2Go

- Vijest o portalu se proširila i van granica Republike Hrvatske tako da su nas kontaktirale i neke inozemne kompanije koje se bave prodajom namirnica te su zainteresirane za ovakav koncept prodaje kao što je portal OPG2Go i mobilna aplikacija te za uvoz i prodaju Hrvatskih proizvoda na svome tržištu - kaže Dejan koju je ovu stranicu pokrenuo zbog pandemije virusa COVID 19.

Proizvođači namirnica koji su inače prodavali samo na svojim gradskim, mjesnim tržnicama sada šalju pakete po cijeloj Hrvatskoj te prodaju svoje proizvode. Također svakim danom je, kako kaže Dejan, sve više registriranih proizvođača koji su jako zadovoljni funkcioniranjem njihovih web shopova kreiranih na portalu OPG2Go jer im to značajno olakšalo zaprimanje narudžbi kao i ponudu samih proizvoda. 

- Web Shop koji je kreiran na OPG2Go portalu jednostavno i brzo se može povezati sa njihovim Facebook stranicama i profilima preko kojih prodaju namirnice tako da kupac više ne mora pisati poruke na Facebooku za narudžbu nego jednostavno naruči proizvode preko web shopa - objašnjava Dejan i dodaje da je dostupna i besplatna aplikacija OPG2Go za android uređaje na Google Play usluzi preko koje u svega par klikova možete naručiti namirnicu na svoju adresu.

Registrirati se može svatko tko ima OPG ili dozvolu za prodaju mesa, ribe i ostalih namirnica. Registracija je također besplatna.

- Svi koji imaju OPG, a i mesari, ribari koji imaju dozvolu, mogu se besplatno registrirati na stranicu i ponuditi svoje proizvode, namirnice za prodaju te minimalnu cijenu za narudžbu i dostavu. Kupac ima više filtera na stranici ovisno o vrsti namirnice (voće i povrće, meso, riba i morski plodovi) te odabir lokacije prodavača i područje dostave. Sve narudžbe su povezane za svakog prodavača posebno, tako da kupac ne može miješati stvari u košaricu od više prodavača nego svaki prodavač dobije zasebno svoju narudžbu. Pozivamo još jednom sve OPG-ove, mesare, ribare da se registriraju i time olakšaju svoje poslovanje preko Web Shopa koji će im biti kreiran na portalu OPG2Go - zaključio je Dejan.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Neobične, a odlične: Isprobajte palačinke s limunom i rikotom

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...