Lifestyle

Komentari 6

Dragi susjed, igra vašeg djeteta vani smeta mojim psima, ograničite to na samo 15 minuta

Dragi susjed, igra vašeg djeteta vani smeta mojim psima, ograničite to na samo 15 minuta

Žena koja tvrdi da joj je susjed ostavio poruku da njezino dijete ometa njegove pse i ptice na balkonu, podijelila je nevjerojatnu poruku na svom Twitteru

Žena pod korisničkim imenom Hineman Bobbie na Twitteru je podijelila upozorenje koje je dobila od susjeda. Naime, susjedu je smetalo što se njezino malo dijete igra i hihoće u dvorištu dok je lijepo vrijeme jer njegova dva psa to gledaju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Naša djeca odrastaju bez mobitela i tableta

Prenosimo poruku u cijelosti. 

Dragi 'Susjed', 

Doselili ste se u susjedstvo prije godinu dana i želio sam vam dati vremena da sami ispravite problem, ali očito ste previše neobzirni za to. 
Svaki dan ovog tjedna kad je vrijeme bilo lijepo i prozori su bili otvoreni, puštali ste svoje malo dijete da slobodno trči u dvorištu, smijući se i zabavljajući bez kraja. To jako ometa moja dva psa i moju pticu koji sjede blizu prozora i gledaju u vaše dvorište. 

Možda biste mu mogli reći da bude malo tiši ili mu barem ograničiti vrijeme vani na 15 do 20 minuta dnevno kako bi moji psi mogli biti vani, a da ga ne vide kako trči. Ako se ovakvo ponašanje nastavi, ZVAT ĆU POLICIJU! 

Uslikana i isprintana poruka prikupila je preko 26.000 shareova, a ljudi su se uglavnom dobro nasmijali. Neki su joj preporučili da djetetu kupi bubnjeve, a drugi puhački rog. Većina joj je preporučila da pusti susjeda da nazove policiju jer će se sigurno nasmijati, piše The Sun. 

Najčitaniji članci