Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Drugi MedvedRUN popunjen u rekordnom roku s 400 trkača!

Drugi MedvedRUN popunjen u rekordnom roku s 400 trkača!
1

Pivovara Medvedgrad drugu godinu za redom s AK Sljeme organizira sve popularniji MedvedRUN u kojem će ove godine u subotu 18. lipnja sudjelovati čak 400 trkača.

MedvedRUN predstavlja specifičnu utrku upravo zbog svoje rute koja počinje u Pivnici Mali Medo u Tkalči te prolazi kroz sami centar Zagreba i uključuje neke od najpoznatijih znamenitosti u gradu, što je čini zanimljivom za sve natjecatelje/ice, najbolje da pogledate video koji prolazi cijelu stazu.

Do suradnje između Atletski klub Sljeme i Pivovare Medvedgrad je došlo ni manje ni više ne zbog piva koje svi toliko volimo i koja pruža toliko potrebno osvježenje kako trkačima/icama tako i svima koji su željni ljetnog osvježenja. Danas, godinu dana kasnije, možemo slobodno reći da smo ponosni što su i svi/e trkači/ice prepoznali/e našu uspješnu suradnju te su kotizacije za sudjelovanje rasprodane u rekordnom roku.

Počevši od ove godine planiramo da svake godine utrka nosi naziv po drugom pivu. Tako je ove godine ta čast pripala „Ljetu u Zagrebu“, belgijskom pšeničnom pivu pripremljenom od ječmenog i pšeničnog slada te zobi s dodatkom kore gorke naranče i korijandera. Savršeno za ljetne vrućine!

Iako je ova utrka zanimljiva sama po sebi, ona je ipak dio većeg dugogodišnjeg projekta Pivovare Medvedgrad, pod nazivom „Dobri Duh Zagreba“. Ideja koja stoji iza ovoga projekta je da pivovara kroz različite društvene aktivnosti u zajednici poput dijeljenja sugrađanima piva za rođendan, suradnje i sudjelovanju u raznim projektima poput Art Parka i još mnogih drugih, vraća svom gradu. Uvijek smo otvoreni za nove projekte, tako da vas ovim putem pozivamo da nam se slobodno javite putem online obrasca ako imate kakvu zanimljivu ideju.

Ove godine smo u sklopu ovoga projekta organizirali da za 20-oro djece iz Dječjeg doma Ruža Petrović iz Pule dođu na ljeto u Zagreb. Želja nam je da im pokažemo čari Zagreba preko ljeta, jer svi znamo da ove godine aktivnosti sigurno ne nedostaje.

Pozivamo sve one koji nisu uspjeli doći do broja, ili nisu ove godine raspoloženi za trčanje, da nam se pridruže u Malom Medi u Tkalči jer cijeli dan imamo zabavni program za sve one koji samo žele uživati u nedjelji, kvalitetnom pivu i ukusnoj hrani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač