Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Drugo “ja” moćan je alat za preobrazbu života

Drugo “ja” moćan je alat za preobrazbu života
1

Jednostavnim zakonom privlačenja objašnjavaju se sve životne nedaće ili uspjesi. Ključ je u tome da se ovlada vlastitom podsvijesti, tj. mislima

VIDEO

Podsvijest se može “trenirati“, zaključak je brojnih psihologa. Drugo “ja” srž je svakog čovjeka i moćan alat transformacije života. To je bilo dobro poznato i autorici popularne “Tajne” Rhondi Byrne. U knjizi se jednostavnim zakonom privlačenja objašnjavaju sve životne nedaće ili uspjesi. Ključ je u tome da se ovlada vlastitom podsvijesti, odnosno mislima. Pozitivne mentalne slike rađaju obilje, a pesimizam privlači još veće beznađe. Autorica tvrdi da situacije reagiraju na misli, kakve god one bile. Zakon privlačnosti djeluje tako da podsvijest stvara vašu realnost, a ne nesretne okolnosti na koje se ljudi često pozivaju da bi opravdali svoje nesretne sudbine. Revolucionarne ideje “Tajne” još 1962. u knjizi “Snaga podsvijesti” iznio je dr. Joseph Murphy, psiholog i kemičar koji je osmislio zakone o funkcioniranju ljudskog uma.
Tvrdi da se vaša podsvijest uvijek slaže s vama, tj. ona prihvaća ono u što vaša svijest vjeruje. Ako kažete: “Ne mogu”, podsvijest će se pobrinuti da zaista ne možete. Izaberite bolju misao, njenu suprotnost - “Ja mogu”. Strahovi najčešće paraliziraju ljude, a Murphy savjetuje da je najbolje činiti upravo ono čega se bojite jer tako strah nestaje. Recite sebi: “Savladat ću strah”- i uspjet ćete u tome.

>>> Pozitivne misli nose promjene
Strah prouzročuje gubitak pamćenja na ispitu. Murphy savjetuje da ponavljate: “Imam savršeno pamćenje” i tako ćete pobijediti negativizam straha koji blokira. Budite dosljedni u kreiranju pozitivnih misli koje će donijeti promjene.

>>> Snagom uma protiv straha
Ako se bojite prići vodi, potrebno je pokušati plivati, savjetuje Murphy. Zamišljajte kako plivate slobodno, radosno, s uživanjem. Stvorite mentalnu sliku samog sebe u vodi. Podsvijest će se pobrinuti da vas natjera da pobijedite vodu.

>>> Terapija theta valovima
Theta iscjeljivanje oblik je ostvarivanja duhovne i tjelesne ravnoteže. Theta je dobila naziv po moždanim valovima niske frekvencije, tj. valovima podsvijesti, prisutnima pri dubokoj meditaciji. Podražavanjem theta valova možete utjecati na podsvijest, reprogramirati je i uklanjati negativna iskustva i emocije.

>>> Prave naredbe za podsvijest
Svaka je misao uzrok situacije. Čovjek je poput kapetana broda - on mora izdavati naređenja. Tako i čovjek mora davati prava naređenja svojoj podsvijesti (misli i slike), tvrdi Rhonda Byrne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'