Lifestyle

Komentari 10

Evo kako da vam pizza ostane sočna i hrskava nakon grijanja u mikrovalnoj pećnici: Lako je!

Evo kako da vam pizza ostane sočna i hrskava nakon grijanja u mikrovalnoj pećnici: Lako je!

Pizza majstori iz američkog multinacionalnog lanca pizzerija Domino's otkrili su trik kako brzo podgrijati pizzu u mikrovalnoj pećnici da korica ostane ukusna i hrskava

Ako niste uspjeli pojesti veliku pizzu, a žao vam je baciti ostatak, postoji način da i sljedećeg dana bude jednako ukusna i sočna. Neki vjeruju da je hladna pizza iz hladnjaka još ukusnija nego vruća, a drugi je ipak vole podgrijati prije jela, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najjednostavnije je ubaciti je u mikrovalnu pećnicu, no rezultat će nerijetko razočarati jer će korica postati gnjecava. Iz australske podružnice lanca Domino's kažu da ćete to spriječiti ako komad pizze u pećnicu stavite uz čašu vode na 30 sekundi. Tvrde kako će se pizza podgrijati brže, a korica će ostati hrskava.

Iako kažu da metoda neće rezultirati jednakom hrskavošću kao kad je dostava vruće pizze tek stigla, svakako će rezultat biti bolji nego kad je podgrijavate bez vode.

Ako ste spremni na avanturu, predlažu da napravite pizza sendvič te stavite dvije kriške posložene jednu preko druge te zagrijete aparatom za vafle.

Najčitaniji članci