Što je ljubav - evo što ona znači za svaki znak Zodijaka | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 22

Evo što je ljubav svakom znaku horoskopa, slažete se? Raku je to potreba, Djevici misterij...

Evo što je ljubav svakom znaku horoskopa, slažete se? Raku je to potreba, Djevici misterij...
6

Jarci se u ljubavi trebaju naučiti opustiti, bezuvjetno se predati i biti nesebični, a Djevice trebaju naučiti osjetiti strast i toplinu, potrebno im je shvatiti da je ljubav mnogo više od čiste analize

VIDEO

Ovan

Za rođene u znaku Ovna, ljubav je potreba koja treba biti ispunjena. Shvaćaju je kao svoje osnovno pravo i ne oklijevaju ju zatražiti. Ovan neće oklijevati da ljubav traži na neobičnim i neočekivanim mjestima, naročito ako mu neko zapne za oko. Za njih je ljubav poput čarobnog napitka, ispunjava ih u potpunosti. Oni traže neprestanu pažnju kada su u vezi, ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pozornosti, oni se hlade. U određenim situacijama, kada su iskreno i jako zaljubljeni, odbijanje će shvatiti kao izazov i neće odustati, dok ne uspiju osvojiti partnera.

Ono što Ovnovi još trebaju naučiti u ljubavi je da investiraju svoje povjerenje na pravi način, u pravu osobu, i u pravo vrijeme. Trebaju naučiti dobro razmisliti prije nego što krenu u 'akciju'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik

Za rođene u znaku Bika, ljubav je privrženost u iskonskoj, fizičkoj i senzualnoj bliskosti. Kada im je potrebna ljubav, ona im odmah mora biti dostupna, ugodna i treba im pružiti zadovoljstvo. Oni znaju kako voljeti, ali i pružiti i primiti ljubav. Ljubav za njih ima sasvim jednostavno i razumljivo značenje. Oni su postojani i odani, cijene materijalna dobra i sigurnost i privlače ih partneri koji im to mogu pružiti. Bikovi također žele u potpunosti posjedovati voljenu osobu. Pri tome pokazuju sav svoj bijes, ljubomoru, tvrdoglavost, ovisnost i posesivnost.

Ono što osobe u znaku Bika još uvijek trebaju naučiti je fleksibilnost, sposobnost da oproste kada ih netko povrijedi ili odbije te da bolje slušaju i razumiju partnera.

Blizanci

Za rođene u znaku Blizanca ljubav je osjećaj udobnosti i sigurnosti koji ih čini sretnim i pruža im zadovoljstvo. S druge strane, ljubav je i prepreka za osjećaj potpune slobode. U pozitivnom smislu, ljubav za njih predstavlja ugodnu i prijatnu povezanost s partnerom. U negativnom smislu, ona kod njih može izazvati osjećaj ozlojeđenosti, jer u određenim situacijama Blizanci shvaćaju ljubav kao ograničenje. U takvim okolnostima, mogu pokazati površno ponašanje, sklonost ka prevari i nepouzdanost

Blizanci u ljubavi još uvijek trebaju naučiti cijeniti nedodirljivu, toplu i nježnu stranu ljubavi.

Prestanite lutati i otkrijte koja vam je istinska svrha u životu prema horoskopskom znaku
Prestanite lutati i otkrijte koja vam je istinska svrha u životu prema horoskopskom znaku

Rak

Za rođene u znaku Raka ljubav je mreža emotivne sigurnosti, potreba koja je iznad svih ostalih i nešto što bi prvenstveno trebalo nastati iz iskrenosti i prijateljstva. Ljubav za njih predstavlja najljepši osjećaj. Njihova ogromna potreba za istom izaziva u njima osjećaj duboke sentimentalnosti. Sva prošla iskustva, osjećaji gubitka i razočaranja, čine da osobe u znaku Raka postanu emotivne, velikodušne i senzualne. Iako su povučeni i očvrsnuti od životnih udaraca, njihov čitav svijet počiva na temeljima osjećaja i sentimentalnosti. Njima je potrebno pravo ljubavno gnijezdo, u kojem će se osjećati sigurno i ispunjeno.

Osobe u znaku Raka u ljubavi još uvijek trebaju naučiti kako se opustiti, prepustiti i otvoreno se izražavati.

Lav

Za rođene u znaku Lava ljubav je romansa, vatrena, jasna, pjenušava i predivna, nalik na one iz romantičnih filmova i bajki. Oni obožavaju biti zaljubljeni i divan im je osjećaj kada vole i kada su voljeni. To izaziva u njima mnoštvo pozitivnih i lijepih emocija. Oni umiju voljeti i samog sebe, ali i cijeli svijet. Oni umiju voljeti i pružiti ljubav, ali očekuju isto zauzvrat. Njihova potreba i nagon za dominacijom i moći ispoljava se i u vezi s partnerom. Oni vole podčinjenost i žude za uvjeravanjem, očekuju da im se zahvalnost pokaže otvoreno i iskreno i da im se ukaže poštovanje.

Osobe u znaku Lava u ljubavi još uvijek trebaju naučiti biti skromni i smjerni, i da je u ljubavi podjednako važno davati koliko i uzimati.

Djevica

Za Djevice ljubav je misterija kojoj se željno očekuju predati. U ljubavi su na rubu svjesnog razmišljanja, ne žele znati ništa više od onog što vide i vjeruju u ono što vide. A stvari koje ne vide, za njih možda uopće i ne postoje. U potpunosti su posvećeni svojoj vezi i partneru, ali u ljubavi vide i praktičnu stranu. Konstantno su zaokupljeni razmišljanjem i planovima pa se ne umiju opustiti u potpunosti. Često je njihova ljubav njihov posao, njihova kuća i mjesto gdje mogu stvoriti savršenu atmosferu. Savršenstvo ih inspirira i pokreće. Dobar partner ih treba pokušati opustiti i odagnati ozbiljnost i opreznost koja im je konstantno na umu.

Osobe u znaku Djevice u ljubavi još uvijek trebaju naučiti osjetiti strast i toplinu. Potrebna im je i sposobnost da razumiju da je ljubav mnogo više od čiste analize i računice i da ima mnogo dublje značenje.

Vaga

Za rođene u znaku Vage ljubav je harmonija. Spajanje umova koje je izbalansirano, ni u kom slučaju ekstremno te vodi do sretnih i ugodnih rezultata za obje strane. U Vaginom staloženom, simetričnom i skladnom svijetu, ljubav se vezuje za ljepotu. One imaju duboko ukorijenjeno poštovanje za estetiku, simetriju i sklad. Nekad ovo može predstavljati i problem, jer se može dogoditi da ne uspiju shvatiti dublje značenje ljubavi. Potrebno im je dosta vremena da odaberu savršenog partnera, jer žele da im partner po svemu odgovara. Pošto su šarmantne i elegantne, rijetko imaju problema u pronalaženju obožavatelja i partnera, ali im je, ponekad, potrebno mnogo vremena da se odluče. A za to vrijeme, dok razmišljaju, potencijalni partner može otići razočaran, jer mu je dosadilo čekati. Vage odmah znaju jesu li zaljubljene i uživaju u svim detaljima koji prate zaljubljenost i udvaranje.

Vage još uvijek trebaju naučiti da je ljepota u očima onoga koji promatra. Sklad zaljubljenih srca i kompatibilnost je važnija od izgleda. Važno je dublje značenje ljubavi.

Ovi znakovi Zodijaka prevarit će partnera bez puno razmišljanja
Ovi znakovi Zodijaka prevarit će partnera bez puno razmišljanja

Škorpion

Za rođene u znaku Škorpiona ljubav je žudnja za jedinstvom koja ih obuzima u potpunosti i prati tijekom čitavog života te utječe na njihova mišljenja i izbore. Za njih je ljubav vrhunsko osjećanje, vrijedno svake žrtve. Kod njih je to izraženo i bolje ga razumiju na fizički, tjelesni način. Pomoću intimnosti oni pronalaze nepoznato, prelaze fizičke barijere i dodiruju vlastitu svijest, što ih beskrajno opčinjava. Nije ni čudo što intimnost s partnerom ima ogroman značaj u njihovom životu. To je za njih način da spoje ljudsko sa duhovnim.

Osobe u znaku Škorpiona još uvijek trebaju naučiti značaj toga da je ljubav davanje i predaja. Ispunjenje u ljubavi treba biti obostrano.

Strijelac

Za rođene u znaku Strijelca ljubav je prava i vječna, ali i nešto što ih može zaobići i zbog toga je moraju pronaći, istražiti, povratiti i zadržati, prije nego što je zauvijek izgube. Strijelci su u suštini nesigurni. Njihove nesigurnosti su pažljivo zamaskirane njihovom komunikativnom, druželjubivom pojavom. Pošto se često plaše stvarnosti, oni traže utočište u idealiziranju, i u tome nekada znaju pretjerati. Posjeduju snažan duh i volju za istraživanjem. Plaše se pogledati dublje u svoje osjećaje i zbog toga im se može dogoditi da ne iskuse potpuno ispunjenje u ljubavi. Pretjerano su obazrivi po pitanju slobode i zbog toga nekad pomišljaju da će ih ljubav sputati i vezati, a ne osloboditi. Ipak, njihovi partneri mogu puno toga naučiti od njih.

Osobe u znaku Strijelca u ljubavi još uvijek trebaju naučiti lekcije iz odanosti i predanosti.

Jarac

Za Jarca ljubav je uzajamna razmjena zadovoljstva koja donosi potrebnu sigurnost, mir i zadovoljstvo. I nasuprot općem mišljenju, ljubav im je vrlo važna. Za njih ona predstavlja povezanost i odgovornost, ali i senzualnost i stabilnost. Njihova ozbiljna vanjština može prikriti njihovu nježnu i blagu stranu ličnosti, ali oni u potpunosti razumiju ljubav. Kada se oslobode i otvore prema partneru, obasut će ga s naletima razuzdane strasti i ekstremnom sigurnošću u sebe, što može biti izuzetno očaravajuće. Njihova obitelj ima veliki značaj u njihovom životu. Zbog toga, kada vole, prihvaćaju tu osobu kao člana obitelji, rijetko se odlučuju na kombinacije za jednu noć i površna flertovanja.

Osobe u znaku Jarca u ljubavi još uvijek trebaju naučiti kako se opustiti, bezuvjetno se predati i biti nesebični.

Vodenjak

Za rođene u znaku Vodenjaka ljubav je svježina, nesebična i ugodna. Vodenjaci žele ispitati dubine i raspon ljubavi, prije nego što u potpunosti prihvate njezin oblik i postojanje. Za njih kao humanitarce Zodijaka, ljubav je univerzalna i nesebična. Vodenjaci snažno vjeruju da se može biti nepristran i jednak u svim sferama života. Vodenjaci uvijek imaju puno prijatelja. Sa svojom privlačnom osobnošću, vizionarskim pristupom i tolerancijom, vrlo rijetko osjete oskudicu u prijateljstvima i obožavateljima. Za njih je izazov mijenjanje konvencija i tradicije u načinu udvaranja i ljubavi. Zbog toga, neće oklijevati da razmotre opcije između više potencijalnih partnera, prije nego što se istinski prepuste ljubavi. Pošto su otvorene prirode, često pomiješaju neformalna prijateljstva s ljubavlju. Zbog toga im se često događa da osjete prazninu, neispunjenost ili zbunjenost u ljubavi.

Osobe u znaku Vodenjaka još uvijek trebaju naučiti u ljubavi da je važno u potpunosti se predati i da sumnjičavosti nije mjesto u ljubavi.

Ribe

Za rođene u znaku Ribe ljubav je nesebično osjećanje, čudo koje upotpunjuje, stvara cjelinu i zahtjeva potpuno predavanje. Za njih je ljubav više davanje nego primanje i ima dosta zajedničkog sa kreativnošću i filozofijom. Ali zbog njihove promjenjive prirode, Ribe mogu pokazati sklonost ka kretanju, od jednog do drugog, konstantno u potrazi za pravom ljubavlju i dubljim značenjem. One ipak mogu biti vjerne, čvrsto vezane za svoje ideale, ne zbog toga što ne uspijevaju vidjeti druge izbore i značenja, već što jednostavno znaju da je to ono pravo.

Osobe u znaku Riba u ljubavi još uvijek trebaju naučiti činjenicu da ljubav obuhvaća sve, da je kompletna i da može motivirati osobu da živi i nastavi dalje, da ljubav jeste i može biti najveća motivacija u životu, piše Atma.

Svaki znak Zodijaka ima svog arkanđela koji ga usmjerava i čuva - saznajte koji je vaš
Svaki znak Zodijaka ima svog arkanđela koji ga usmjerava i čuva - saznajte koji je vaš
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 20. lipnja: Lav će napredovati, evo što Blizanci trebaju izbjegavati
ŠTO SU ZVIJEZDE 'ZAKUHALE'?

Dnevni horoskop za četvrtak 20. lipnja: Lav će napredovati, evo što Blizanci trebaju izbjegavati

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 20. lipnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Tajna savršene stražnjice Ivane Knoll - evo kakve tajice nosi
ZA BOLJU SILUETU

Tajna savršene stražnjice Ivane Knoll - evo kakve tajice nosi

Tajna tih tajica je zapravo u malom detalju koji ide direktno ispod same stražnjice te ju podiže i čini većom. Odgovara svim građama tijela i podiže taman tamo gdje treba
Najiritantniji znakovi Zodijaka: Znaju biti nevjerojatno naporni
RANG LISTA

Najiritantniji znakovi Zodijaka: Znaju biti nevjerojatno naporni

Blizanci su drugi po redu što se tiče iritantnosti. Oni vam nikada neće reći što stvarno misle jer čak ni oni sami ne znaju što stvarno misle jer prilagođavaju svoju osobnost iz trenutka u trenutak