Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Svaki znak Zodijaka ima svog arkanđela koji ga usmjerava i čuva - saznajte koji je vaš

Svaki znak Zodijaka ima svog arkanđela koji ga usmjerava i čuva - saznajte koji je vaš
5

Prema astrologiji, svaki znak ima arkanđela koji je povezan s njim i kojeg može smatrati svojim osobnim anđelom čuvarom. Provjerite koji je vaš kako bi dublje razumjeli sebe i zapamtite da anđeli uvijek žele pomoći

VIDEO

Ovan: Ariel - Pokreće stvari

Ovan je znak Zodijaka koji voli i pokreće proljeće. I zato je njegov arkanđeo Ariel. Ariel voli biti vani i provodi dosta vremena na otvorenom, baš kao i Ovan. Ako trebate pomoć od ovog anđela, obratite se Arielu kako biste lakše manifestirali svoje želje, osobito kada se radi o odnosima.

Također mu se obratite ako vam je potrebna pomoć kod smanjivanja vlastitog ega. Ariel, poput Ovna, također voli činiti, odnosno pokretati da se stvari dogode. On pokreće projekte i odnose te je poduzetan. Dakle, ako neko područje života treba raščistiti, pozovite Ariela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik: Kamuel - Anđeo izgubljenih predmeta

Bik uvijek vidi veću sliku, ali kada je riječ o malim stvarima u životu, može se pomalo izgubiti. Previše je zauzet da bi razmišljao o tome gdje su mu ključevi ili mobitel. Nije da je neodgovoran, već mu te stvari jednostavno nisu važne. I zato je arkanđeo Kamuel čuvar Bika, kako bi mu pomogao s tim malim stvarima u životu.

Ne morate biti Bik ako želite da vam Kamuel pomogne. Ako ste izgubili na primjer mobitel, Kamuel vam može pomoći da ga pronađete. On vam također može pomoći da pronađete novu karijeru, novog životnog partnera ili čak starog prijatelja. Ako ste tako usredotočeni na stvaranje novca, Kamuel će vam pomoći i u tome.

Blizanci: Zadkiel - Opraštati je božanski

Blizance krasi njihova dvostruka priroda, i to je ono po čemu su poznati. Stoga često moraju tražiti oprost, ako su dovoljno samosvjesni da to učine, a ako nisu, arkanđeo Zadkiel je uz njih, a i uz sve, kad im je potreban dar darivanja oprosta.

Ako trebate oprostiti, bez obzira na znak Zodijaka, pozovite Zadkiela. Blizanci mogu biti pomalo lakomisleni, a Zadkiel ih pomaže uravnotežiti. Kad vrjednuju razum više od srca, Zadkiel je tu kako bi sve uravnotežio. Pozovite Zadkiela ako vam je potrebna pomoć u rješavanju nekog problema ili ako trebate oprostiti.

Rak: Gabriel - Mama medvjedica među anđelima

Rak je znak Zodijaka koji je najbolji kada je u pitanju plodnost i roditeljstvo. Jedan od razloga je taj što je Gabriel na njihovoj strani. Ako imate probleme roditeljske prirode u svom životu, zatražite pomoć od Gabriela, bez obzira na znak.

Gabriel također može pomoći roditeljima s novcem, posebno onima koji rade u kreativnim područjima poput pisanja. Kako bi donio više sklada i ljubavi u dom, posebno na obiteljskom planu, Gabriel je tu da pomogne svima.

Prestanite lutati i otkrijte koja vam je istinska svrha u životu prema horoskopskom znaku
Prestanite lutati i otkrijte koja vam je istinska svrha u životu prema horoskopskom znaku

Lav: Raziel - Arkanđeo za drama kraljice

Svi znamo da Lav voli reflektore. A čak i drama kraljica zaslužuje arkanđela na svojoj strani. Raziel donosi ravnotežu u život svakog Lava. On kaže da je u redu željeti reflektore, samo ne smijete biti nepažljivi. Dakle, s Razielom na vašoj strani, bilo da ste Lav ili niste, naći ćete ravnotežu.

Fobije i odnosi su druga područja kojima Raziel vlada. Dakle, bez obzira na znak, pozovite ga da vam pomogne nadvladati strahove ili kad rješavate neke odnose. Samopouzdanje je moć koju on pruža.

Djevica: Metatron - raspršuje negativnu energiju

Ako postoji nešto što Djevica mrzi, to je drama. Negativna energija ozbiljno pogađa Djevicu. Dakle, ako vam se puno toga kaotičnog događa, zovite arkanđela Metatrona, zaštitnika Djevice, za dramu i negativnu energiju, da vam pomogne. Ponekad stvorimo ovu negativnu energiju u sebi. Metatron to može olakšati.

Može pomoći da razbistrite glavu i očistite negativnu energiju. Možete ga pozvati i za vodstvo u teškoj situaciji ili za povećanje samopouzdanja kada imate jedan od onih samokritičnih dana. 

Vaga: Jofiel - Anđeo Feng Shuija

Bilo da je riječ o stvarnom neredu ili emocionalnom, Vaga ne može podnijeti nered i za nju je važno da pronalazi sklad u okolini i unutar nje. Vaga ima pomoć arhanđela Jofiela, koji je zadužen za fizički i emocionalni Feng Shui.

Jofiel je vješt u čišćenju i pomaže Vagi, ili bilo kojem znaku, da pronađe ravnotežu. On pomaže da pogledate prošlost tog nereda i vidite ljepotu koja leži ispod. Oni koji pate od nedostatka samopouzdanja mogu ga također pozvati u pomoć.

Životna misija svakog znaka Zodijaka: Blizanci podučavaju, Djevica popravlja, Bik motivira
Životna misija svakog znaka Zodijaka:  Blizanci podučavaju, Djevica popravlja, Bik motivira

Škorpion: Jeremiel - Uklanja paranoju

Škorpion je poznat po paranoji i opsjednutošću. Ne postoji znak Zodijaka koji je paranoičan poput Škorpiona. On osjeća sve oko sebe i obično misli da je svaki negativan osjećaj koji doživljava povezan s njim. Ponekad i jest. Ali većinu vremena to nije slučaj. I zato je tu Jeremiel kako bi pomogao da se sagledaju obje strane svakog novčića kada je u pitanju tajna života.

Jeremiel može pomoći i kod problema s mržnjom, da izbacite sve paranoje koje nemaju temelja u stvarnosti. Isto tako, ako prolazite kroz krizu, on pomaže da pronađete odgovore. Ne morate biti Škorpion da iskoristite njegovu pomoć, ako vam je to potrebno.

Strijelac: Raguel - Rješava razmirice

Kao promjenjiv znak, Strijelac ne voli sukob i dramu. Vrlo je fleksibilan i voli kada mir i sklad vladaju. I jedan od razloga za to je što Strijelca čuva arkanđeo Raguel, koji rješava sukobe. Bez obzira na vrstu sukoba, Raguel to rješava jednom zauvijek.

Kada trebate završiti svađu, on je tu za vas, bez obzira na znak. Strijelac je također društveni leptir, stoga ako vaš društveni život treba poticaj, ovo je arkanđeo kojeg treba pozvati. On također pomaže da se ponovno sjedinite s nekim iz prošlosti, da otpustite bolne probleme i pronađete nove i zdravije odnose. Njega je najbolje pozvati kada se nalazite u svađi s nekim i kada ste ljuti zbog toga. Raguel to rješava, svaki put. 

Jarac: Azrael - Anđeo Druge strane

Svi anđeli i arkanđeli žive na drugoj strani, ali postoji samo jedan koji uistinu pomaže u tom procesu. To je Azrael, i on vam pomaže da se oslobodite tih strahova. Jarac je znak koji ne razmišlja uvijek duhovno ili emocionalno o većoj slici jer je previše zauzet razmišljanjem o financijskoj slici. I ništa nema loše u tome.

Da bi se postigla ravnoteža, Azrael čuva Jarca i podsjeća ga da doista postoji veća slika. On svima pomaže da se uzemlje, ali treba ga pozvati u pomoć. Ako vam je potrebna pomoć u prevladavanju gubitka ili žalosti, također ga treba pozvati, piše Atma.

Vodenjak: Uriel - Anđeo mudrosti i odlučivanja

Svi ponekad imaju problema u donošenju odluka. Vodenjak je znak koji može biti previše opsjednut jednom vrstom razmišljanja. Zato mu je dodijeljen arkanđeo Uriel, koji mu pomaže da probudi svog unutarnjeg genija po čemu je Vodenjak i poznat, te da svaki put donese najbolje i najracionalnije odluke.

Uriel je osobito vješt kad je riječ o donošenju odluka u ljubavi. Kada ga pozovete, može vam predati bisere mudrosti kada vam je najpotrebnije. Uriel je mudar. Pozovite ga da vam pomogne s teškom odlukom ili da otvorite svoje najdublje emocije. Njegova specijalnost je nuđenje uvida koje vas vodi do pravog romantičnog partnera. Vodenjak je također veliki mislilac, zato mu Uriel pomaže, i svim ostalim znakovima, da osjete i emocionalnu stranu kada je to potrebno.

Ribe: Sandalfon - Anđeo glazbe koji nije Fantom

U stvarnom životu postoji anđeo glazbe, koji nije fantom. On je Sandalfon, a taj arkanđeo čuva Ribe, kreativni i umjetnički znak Zodijaka. Riba je glazbeno talentirana jer ima Sandalfona na svojoj strani.

Ako vam se ponekad neka pjesma neprestano vrti u glavi, to je s razlogom i to je obično poruka od Sandalfona. Ne morate biti Riba da biste dobili te poruke. Glazba je odavno poznata kao iscjeliteljica, a Sandalfon je arkanđeo koji vam može pomoći da pronađete ozdravljenje i mir. Kada vam se neka pjesma neprestano vrti u glavi, obratite pažnju na tekst. 

Gruba ljubav: Neugodna istina koju svaki znak Zodijaka mora čuti, za svoje vlastito dobro
Gruba ljubav: Neugodna istina koju svaki znak Zodijaka mora čuti, za svoje vlastito dobro
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju