Obavijesti

Lifestyle

Komentari 75

Evo što se događa u seks klubu u koji smiju ući samo lijepe žene

Evo što se događa u seks klubu u koji smiju ući samo lijepe žene

Skirt Club je seks klub koji ženama omogućuje istraživanje istospolne seksualnosti, često po prvi put, bez muškog pogleda. Pokrenut je u Londonu i od tada se koncept proširio diljem svijeta

VIDEO

Način na koji razmišljamo o seksualnosti se mijenja – posebno za žene. Podaci su pokazali da žene prihvaćaju seksualnu fluidnost mnogo više nego u prošlosti, i u većoj mjeri nego muškarci.

POGLEDAJTE VIDEO: Čovjek s najdužim penisom

Pokretanje videa...

Peniser 01:02

London ima mnoštvo uspješnih seks klubova koji tinjaju ispod površine, ali s godinama se pojavljuje sve više i više onakvih koji su usmjereni isključivo na žene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zabava usmjerena na žene pod nazivom Skirt Club omogućuje ženama da istražuju istospolnu seksualnost, često po prvi put, bez muškog pogleda.

Po ideji Geneviève LeJeune, voditeljice marketinga kluba, Skirt Club pokrenut je u Londonu 2014. i od tada se proširio na Los Angeles, New York, Miami, Berlin, Pariz i Sydney.

Namijenjen je ženama s različitim razinama iskustva u istospolnoj seksualnosti – od znatiželjnih do biseksualnih i lezbijskih.

- Naše svjetski poznate zabave donose glamur. One su mjesto za razigranost i užitak. Za flert i ispunjenje želja - rekla je Geneviève.

- Znamo da samopouzdanje u spavaćoj sobi vodi do samopouzdanja u sobi za sastanke. Naša je svrha njegovati prostore u kojima se žene osjećaju slobodnima izražavati i postojati kao svoje istinsko autentično ja, bez osuđivanja - nastavlja.

Sve što želite znati o analnom seksu, ali vas je bilo strah pitati
Sve što želite znati o analnom seksu, ali vas je bilo strah pitati

- Seksualno osnaživanje nije napaliti svog dečka s drugom djevojkom. Radi se o tome da radite ono što vas uzbuđuje - objašnjava Geneviève.

Neki su kritičari tijekom godina tvrdili da Skirt Club nije ništa više od mjesta za seksi igrice te seksualnog eksperimentiranja za heteroseksualne žene kojima je dosadno. 

Ali osnivačica Skirt Cluba kaže da je njihova misija izgradnja ekskluzivne isključivo ženske zajednice za seksualno osnaživanje.

Na zabavama Skirt Cluba žene uživaju u besplatnom šampanjcu ili koktelima, seksi burlesknim nastupima i rizičnim igrama prije nego što oko ponoći počne after party.

Tada su fizičke veze ne samo dopuštene, već se i aktivno potiču.

Mjesečni seksi događaji održavaju se u vrhunskim penthouseima i, kao i svi najbolji klubovi, imaju stroge kriterije za članstvo.

- Pridruživanje je besplatno, ali sve kandidate mora osobno preporučiti postojeći član i, što je vjerojatno još važnije, moraju biti zgodni, jako zgodni - rekla je Geneviève.

- Naše članice su općenito vrlo glamurozne, profesionalne gradske žene. Očekuju određenu razinu prestiža na događajima – piće, dizajn, zabava, sve mora biti najbolje – a očekuju i određenu razinu žena s kojima će se igrati. Žele se zabavljati s ljudima poput sebe pa je važno biti privlačan - izjavila je za Daily Star.

'Napustila sam muža iz snova, kuću i karijeru. Shvatila sam da sam lezbijka i sada sam sretna'
'Napustila sam muža iz snova, kuću i karijeru. Shvatila sam da sam lezbijka i sada sam sretna'

Pravila odijevanja na njihovim zabavama nisu stroga - ali ponekad su tematska i svi su članovi elegantni. Fotoaparati i fotografije nisu dopušteni, kao ni agresivno i nepoželjno udvaranje. Pristanak je ključan, a kršenje pravila može dovesti do uklanjanja članova iz zajednice.

- Ako vam je zbog nekoga neugodno, iz bilo kojeg razloga, trebali biste mu to dati do znanja. Budite fini i graciozni - stoji u pravilima.

- Skirt Club je prostor koji slavi entuzijastičan pristanak. Potičemo flert i eksperimentiranje, što uključuje čitanje verbalnih i neverbalnih znakova vaših kolega članova - objašnjava voditeljica marketinga.

- Ako niste sigurni želi li članica s vama razgovarati ili flertovati, samo ju treba pitati  - zaključuje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps