Lifestyle

Komentari 6

Evo 12 ideja za ukrašavanje noktiju na nogama

Fora ideje za ljetnu pedikuru: Uz ove uzorke ćete uživati u ljetu!

Ljeto je savršeno doba za raznolike kreacije i na nožnim noktima. Razveselite se vrckavim motivima, uzorcima i bojama, a svaki outfit uz njih će vam djelovati još bolje

Prošlo je vjerojatno dosta vremena otkako ste obavili zadnju pedikuru u salonu, a dolazi vrijeme sandala i natikača u kojima su i stopala izložena. Naravno, mali spa-tretman za pedikuru možete si priuštiti i kod kuće, uz ovih nekoliko ideja za poseban i zabavan izgled. 

POGLEDAJTE VIDEO: Odredite osobnost na temelju oblika stopala

Crteži na nožnim noktima ne moraju biti savršeni, jer je malo vjerojatno da će netko baš primijetiti ako vam je lak negdje malo pobjegao, a bezbroj je ideja za njihovo ukrašavanje. Fora je u tome da možete dati mašti na volju, pri čemu vam ovih nekoliko ideja mogu poslužiti kao inspiracija, ako zapnete. 

Već i bojanje jednog ili dva nokta u drugu boju može biti dovoljno da ne budu dosadni, dok crteži mogu biti posve minimalistički, ili mala umjetnička djela. 

Evo ideja: 

Ovi jednostavno obojani nokti u dvije boje, sa zlatnom crtom koja dijeli dvije boje na palcu totalni su minimalizam, a nokti djeluju razigrano. 

U ovom slučaju ukrašavanje palca bi moglo malo potrajati, no sigurno nećete pogriješiti ako iscrtate omiljeno ljetno voće, dinju.

Za ovakav dizajn duge na noktima trebat će vam lakovi u više boja, ali i malo strpljenja. Iako se čini teškim, pomoći si možete plastičnom folijom na kojoj ste izrezali oblike. Važno je samo da se donji slojevi laka dobro osuše, donosi portal Well&Good.;

Ima li boljeg rješenja za ljeto od veselih tratinčica?

Ovi hologramski oslikani nokti na prvi pogled neće upadati u oči, no onaj drugi, treći, četvrti...  Zapravo, svaki put kad pod odsjajem sunca pogledate svoje nokte, izgledat će drugačije. 

Najčitaniji članci