Lifestyle

Komentari 24

Glazbeni festivali poput modne piste: Što se nosi ove sezone?

Resice, čipka i maksi haljine. Pravila za ovu priliku nema, pa predlažemo da se opustite i nosite ono što tijekom godine nikad ne biste. Kao inspiracija neka vam posluži Coachella

Jedno je sigurno: čim stigne malo toplije vrijeme, odmah počnemo razmišljati o glazbenim festivalima i što ćemo odjenuti ove sezone.


Kako nikad nije prerano za pripremanje, jer ono je pola posla (kažu mudri), nedavno završena Coachella će nam poslužiti kao savršena inspiracija za početak naše festivalske sezone.

Ono što ćete vidjeti na nepreglednim livadama festivalskog prostora vjerojatno nećete vidjeti nigdje drugo.

Poanta i jest u tome da se potpuno opustite i možda odjenete ono što nikad ne biste. I to potičemo. Svjetske zvijezde i poznate fashionistice okreću se boho stilu koji je tih festivalskih dana najzastupljeniji. Resice, šeširi, kimona, čipka te puno nanizanih ogrlica i narukvica recept su za dobru odjevnu kombinaciju tijekom festivala.

Neki high street brendovi imaju čak i posebne kolekcije tijekom festivalskog ludila. Jedan od takvih je omiljeni H&M koji je lansirao kolekciju Coachella prepunu odličnih komada.

Dok se premišljate biste li nosili kratke ili duge hlače, mi vam predlažemo da zaboravite na njih i odlučite se za maksi haljinu.

Zašto? Najpraktičnija je, a i izgleda savršeno.

Da bude lakše

Ne zaboravite na sredstvo protiv uboda komaraca ako nosite kratke hlačice. A umjesto torbice posegnite za praktičnim ruksakom.

Najčitaniji članci