Lifestyle

Komentari 35

Govor tijela otkriva puno toga o ljubavi princa Williama i Kate

Govor tijela otkriva puno toga o ljubavi princa Williama i Kate

Ne samo da su još uvijek zaljubljeni, princ William i Kate su i jako dobri prijatelji, ugodno im je dok su zajedno i međusobno si vjeruju, kaže stručnjakinja za govor tijela

Od njihovog vjenčanja u proljeće 2011. godine prošlo je desetljeće. Princ William i Kate Middleton su u međuvremenu dobili troje djece i našli se nebrojeno puta na naslovnicama časopisa.

Odnos između njih dvoje procijenila je Karen Donaldson, stručnjakinja za govor tijela iz Velike Britanije, na temelju fotografija i video snimki. Zaključila je da su i dalje jako zaljubljeni jedno u drugo i osjećaju se ugodno dok su zajedno.

- I ne samo da su još uvijek zaljubljeni, oni su i jako dobri prijatelji, ugodno im je dok su zajedno i međusobno si vjeruju. To se može vidjeti po tome kako Kate često drži glavu na njegovim prsima, ali i po njezinom osmijehu - objasnila je.

- Na fotografijama s njihove godišnjice moguće je vidjeti potpuno novu razinu udobnosti između njih dvoje. Način na koji Kate polaže glavu na Williamova prsa signalizira da mu vjeruje, osjeća se sigurno s njim i, u tom trenutku, želi mu biti blizu. Glava joj je posve na njegovim prsima i smještena je udobno. Njezin osmijeh obuhvaća cijelo njezino lice, i usne i oči, što nam govori da je to pravi osmijeh - pojasnila je.

I na Williamu se vidi da i dalje uživa u njezinom društvu

- I njegov osmijeh zahvaća cijelo lice; oči, obraze i usta, što ukazuje da mu je osmijeh iskren. Williamove ruke i položaj tijela otkrivaju da mu je ugodno s Kate. Grli je opuštenijim zagrljajem, što govori da imaju visoku razinu povezanosti i udobnosti jedno uz drugo - kaže Karen Donaldson.

- William se prirodno naginje prema njoj, držanje mu je ležerno, iz čega se može zaključiti kako mu je vrlo ugodno sa suprugom, oni su prijatelji - dodala je.

I način na koji ga Kate drži za ruku otkriva koliko je njihova veza evoluirala 

- Način na koji ga drži za prste govori nam kako želi biti blizu njega i da mu je čvrst oslonac. To je pomak u odnosu na zaručničku fotografiju koju je snimio Mario Testino, objavljenu u prosincu 2010. godine. Tada je Kate položila ruku na Williamova prsa, što se može pročitati kao znak vlasništva, kao polaganje prava na njega - objasnila je.

- Na temelju govora tijela na toj zaručničkoj fotografiji, u odnosu na sadašnje vrijeme, vidi se da više ne pokazuju otvoreno svoju ljubav. Njihova veza je prirodna i s lakoćom ulaze jedno drugome u osobni prostor. Poze su im opuštenije, manje namještene - nastavila je ova stručnjakinja pa prokomentirala što otkriva dodirivanje glavama sa zaručničke fotke.

- Dodirivanje glavama je vizualni znak koji signalizira ljubav, povjerenje i bliskost. Međutim, na tim fotkama poza nije toliko prirodna, vidi sa da su namjerno tako stali zbog promatrača. Također, William djeluje kao svojevrstan štit budućoj supruzi, njegov zagrljaj je zaštitnički, on je sebe vidio kao njezinog zaštitnika. Njegove ruke su posve položene na njezinim leđima, a budući da su nam leđa jedno od ranjivih područja, princ oponaša štit i pokazuje kako štiti svoju ljubav - obrazložila je Karen Donaldson.

Napomenula je kako njih dvoje danas djeluju puno prirodnije i opuštenije nego na početku veze, što je na neki način i normalno, prenosi Country Living.

Kate i William su napravili simpatičan video o sebi i svojim mališanima, pogledajte:

Najčitaniji članci