Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Grace (18) na maturi oduševila sve u staroj maminoj vjenčanici

Haljina se savršeno uklapala u moju ideju što bih htjela nositi i znala sam da je to to. Samo mama nije bila sigurna, sve dok me taj dan nije vidjela u njoj, ispričala je djevojka

WEDDING DRESS TO PROM
Foto: Caters News
6 komentara

Britanka Thrifty Grace Jeyes (18) nedavno je obitelj i prijatelje oduševila svojim neobičnim izborom maturalne haljine; kad je odlučila odbaciti 'trendy' komade kakve nose njene kolegice, i odjenuti maminu staru vjenčanicu. A ni mama nije znala da je iz njenog ormara posudila haljinu koja uz sebe veže najljepše uspomene.

Djevojka se, kaže, već na prvi pogled zaljubila u prljavo bijelu haljinu izrezanog dekoltea sa spuštenim 'volan' rukavima. Ispričala je kako joj je bilo besmisleno kupovati novu haljinu, koju bi vjerojatno obukla samo tu jednu večer. Onda se još jednom zagledala u svoj ormar, a kad nije našla ništa prikladno, odlučila je zaviriti i u mamin. 

WEDDING DRESS TO PROM | Autor: Caters News Foto: Caters News

Majku Dawn je iznenadilo što uopće razmatra da joj vjenčanica bude maturalna haljina, a kad je na dan proslave mature vidjela da ju zaista nosi, bila je presretna.

Fotolia STARI OBIČAJI Ništa prije braka: Plahtom se dokazivala nevinost mladenke

- Haljina se savršeno uklapala u moju ideju što bih htjela nositi i znala sam da je to to. Samo još mama nije bila sigurna, sve dok me taj dan nije vidjela u njoj - ispričala je djevojka, koja kaže i da je bio užitak nositi maminu vjenčanicu baš zbog toga što koliko ta haljina znači njenim roditeljima.

- Svima se svidjela, jer se razlikovala od ostalih, a nitko nije vjerovao da je nekad davno to bila vjenčanica - kaže Grace, koja je vintage haljinu upotpunila s 'retro' visokim crvenim petama i crvenim ružem.

WEDDING DRESS TO PROM | Autor: Caters News Foto: Caters News

VJENČANJE IZ BAJKE Milijarderka cijeli život bila s muškarcima, a odabrala ženu

- Pretpostavila sam da će na kraju nositi neku brojnih haljina koje ima, pa sam se šokirala kad se spustila u vjenčanici - ispričala je ponosna majka za Daily Mail, a izbor se svidio i ocu Davidu (49), koji je priznao kako ga je 'ugodno iznenadila i odluka kćerke da uštedi nešto novca, umjesto da si kupi novu haljinu za maturalnu proslavu'. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message