Milijarderka cijeli život bila s muškarcima, a odabrala ženu | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 54

Milijarderka cijeli život bila s muškarcima, a odabrala ženu

Milijarderka cijeli život bila s muškarcima, a odabrala ženu
6

Gigi je blistala u raskošnoj vjenčanici, a njezina se supruga odlučila za odijelo iz vlastite kolekcije. Vjenčanje je bilo raskošno te je na njemu navodno bilo oko 220 uzvanika, a par je sletio helikopterom

VIDEO

Kanađanka Gigi Gorgeous (27), poznata Youtuberica, i milijarderska nasljednica Nats Getty (26) ozakonile su svoju vezu bajkovitim vjenčanjem u Kaliforniji. 

Gigi je tako blistala u raskošnoj vjenčanici, a njezina se supruga odlučila za odijelo iz vlastite kolekcije. Vjenčanje je bilo raskošno te je na njemu navodno bilo oko 220 uzvanika, a par je sletio helikopterom. 

Drugo vjenčanje, treća haljina: Udala se unuka Grace Kelly
Drugo vjenčanje, treća haljina: Udala se unuka Grace Kelly

Gigino je pravo ime Gregory Allan Lazzarato. Svoje je videouratke počela objavljivati još u 2008., a najviše pozornosti privukla je 2013. godine kada se deklarirala kao transrodna osoba. Naime, svoju je transformaciju vjerno dokumentirala, što je privuklo publiku. 

Također, do 2016. godine izjašnjavala se kao biseksualna, da bi se iste te godine deklarirala kao lezbijka. 

- Dotad sam izlazila samo s muškarcima, a onda sam se ludo zaljubila u osobu koja je djevojka. Ne sramim se toga i smatram se jako sretnom. Nikada dotad nisam osjetila tako nešto, dok nisam upoznala nju i shvatila da sam lezbijka - otkrila je Gigi u jednoj od svojih online objava ne skrivajući kako joj je Natalia pomogla da se seksualno opredijeli.

Novi hit za vjenčanje: Kroksice sa puno šljokica - za mladenke
Novi hit za vjenčanje: Kroksice sa puno šljokica - za mladenke

Prije tri godine upoznala je milijarderku Nataliju, s kojom se zaručila u ožujku 2018. godine, također pred kamerama.

Naime, Natalia je svojoj odabranici taj dan rekla kako će odraditi snimanje. Privatnim helikopterom stigle su u jedan dvorac u Parizu, gdje je dotična kleknula pred zvijezdu YouTubea pred prijateljima i obitelji.

Kada je Gigi rekla 'da', dogodio se spektakularni vatromet, a cijeli romantični događaj bio je dokumentiran na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 54

VIDEO