Obavijesti

Lifestyle

Komentari 69

Hiromantija: Dlan je sudbinska karta koja se stalno mijenja...

Hiromantija: Dlan je sudbinska karta koja se stalno mijenja...
1

Nisu sve linije iste: One na lijevom dlanu znak su potencijala koji nosimo, a desni nam dlan pokazuje koje ćemo ciljeve i planove ostvariti tijekom svog života

VIDEO

Hiromantija ili proricanje iz dlana, vještina je gledanja i čitanja sudbine i karaktera osobe iz linija na dlanu. Osim na njih obraća se pozornost i na oblik ruke, cijelu šaku, brjegove, tipove, jagodice i dužinu prstiju, dužinu i oblik noktiju te teksturu kože. No za proricanje su ipak  najvažnije određene linije, od kojih je svaka povezana s određenim područjem čovjekova života. Kada se nekomu proriče iz dlana, prvo se promatra lijeva ruka. 

Desna je potvrda i dopuna lijevoj, no može bitno mijenjati poruku lijeve ruke. Smatra se kako su linije na lijevom dlanu odraz genetskog nasljeđa te pokazuju karakter i osobine dobivene rođenjem te potencijal kojega biste mogli ostvariti. Linije na desnom dlanu pokazuju sudbinske događaje u pojedinčevu životu, što je netko dotada postigao, konkretne događaje te što planiraju postići u životu, a te se linije tijekom života mijenjaju. 

Zato neki hiromanti zauzimaju da se prvo čita iz desnog dlana pa onda iz lijevog. No kvalitetno čitanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti postiže se povezivanjem obaju dlanova. Na dlanu se ističu tri glavne linije, glave, srca i života, koje su rijetko pravilne. Zato je pri čitanju važno uzeti u obzir različite nepravilnosti. Jedan od njenih najkompliciranijih načina predviđanja budućnosti nastao je na Istoku prije 4000 godina.

Svatko određuje svoju sudbinu

Hiromantija nije obično gatanje, nego složena vještina koju nije lako svladati. Dlan je karta života, no svatko sam mijenja i kroji sudbinu.

Dijagnosticiranje bolesti hiromantijom

Utemeljitelj moderne medicine Hipokrat bavio hiromantijom te je izgled noktiju koristio za dijagnosticiranje teških bolesti. I Platon i Aristotel su se služili njome, kao i otac moderne neurologije dr. Charles Bell.

Želja i logika

Pokazuje snagu volje i logiku osobe. Kada se usporede ova dva područja na palcu, onaj koji je površinom veći biti će dominantniji odnosno izraženiji kod pojedinaca. 

Linija glave

Pokazuje mentalitet osobe, odnosno je li maštovita ili praktična. Također pokazuje koliko duboko netko analizira situaciju i probleme te koliko mu je dobra koncentracija.

Linija života

Duga neprekinuta linija označava dugi i sretan život, a prekidi loša razdoblja i bolest. Ispresijecana pokazuje probleme sa zdravljem. Dužina linije označava kvalitetu  života.

Linija sudbine

Pokazuje važnost karijere i promjene u životu. Prekidi mogu biti znak zle kobi. Ako je linija cikcak može upućivati na nesreće ili skretanje s pravoga puta.

Solomonov prsten 

Pokazuje može li osoba služiti drugima za dobrobit čovječanstva. Znak često otkriva psihološku prirodu osobe koja se može odreći zemaljskih užitaka za veće dobro.

Venerin brijeg

Pokazuje promjenjivost osjećaja i vrstu temperamenta. Ako je brijeg obao i ispupčen, osoba je temperamentna i svi je vole, ako nije istaknut, osoba je stidljiva.

Linija braka

Pokazuje vaše osjećaje i događaje vezane uz ljubav. Pokazuje i koliko su visoki vaši ideali u potrazi za idealnom osobom te sposobnost da volite i budete voljeni.

Linija zdravlja

Pokazuje koliko ste zdravi te koji vam je dio tijela najstabilniji i s kojim imate najviše problema. Najčešće je slabo naglašena i nejasna što se tumači kao loš znak.

Linija uspjeha

Pokazuje koliko ćete biti uspješni u vašim životnim pothvatima. Također pokazuje vrstu sklonosti za ljubav prema umjetnosti te koje talente posjedujete.

Članak je preuzeti iz "Astrala", mjesečnika 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku