Obavijesti

Lifestyle

Komentari 79

Horoskopske razmirice: Strijelac lako oprašta, a Rak dugo pamti

Horoskopske razmirice: Strijelac lako oprašta, a Rak dugo pamti

Lav se uglavnom iznenadi kad shvati da je nekog povrijedio, pa umjesto da se ispriča, on se povlači. Vodenjak ima ogroman ego, pa čak i kad je jasno da je kriv teško će se ispričati

VIDEO

Ovan

Pripadnici ovog znaka lako se uvrijede, no i brzo opraštaju. Ako je uvreda velika, najčešće neće nekoliko dana htjeti razgovarati s vama, no cijenit će ako im pristupite iskreno i s kajanjem.

POGLEDAJTE VIDEO: Planiranje djeteta prema horoskopu

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

S druge strane. Ovnovi nemaju problema s ispričavanjem te će olako priznati da su pogriješili i to nemaju namjeru ponoviti. Slatkorječivi su, no i očekuju da će druga strana brzo prihvatiti ispriku.

Bik

Pripadnici ovog znaka djeluju poprilično misteriozno, jer se vole svađati bez nekog posebnog razloga, pa im je svađa svojevrstan oblik zabave. Ponekad će odbijati isprike i u tome biti poprilično okrutni, no popustit će ako ih podsjetite koliko i zašto vam puno znače.

Happy Girl Receiving Heart Shaped Gift from her Boyfriend

Riječ Bikova mora biti zadnja, no ako oni nešto zgriješe neće se iskupiti standardnom isprikom, već poljupcima, nježnostima i poklonima.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka lako opraštaju jer ne vole dugo biti u napetim odnosima. Čim im kažete da vam je žao te da vam nedostaju, Blizanci neće vidjeti smisla u tome da se i dalje ljute, koliko god ih vi prethodno uvrijedili.

Većinu svađa u kojima su oni krivci započnu jer ne mogu kontrolirati svoj jezik, pa nenamjerno vrijeđaju bliske ljude. Ako se ispričavaju, u tome su vrlo originalni i teško se dugo na njih ljutiti.

Šefovi po horoskopu: Najbolji je Rak, Lav pošten, a Ribe grozne
Šefovi po horoskopu: Najbolji je Rak, Lav  pošten, a Ribe grozne

Rak

Pripadnici ovog znaka poznati su po tome što dugo pamte ako ih je netko povrijedio, a često će smišljati i osvete. Najbolji način da vam oproste je iskren, iscrpan i dug razgovor ili pak pismo u kojem ćete detaljno objasniti kako vam je i zbog čega žao.

Ako oni nešto pogriješe, bit će toliko uporni i neće vas prestati gnjaviti sve dok ne prihvatite njihovu ispriku.

Lav

Pripadnici ovog znaka najčešće se iznenade kad shvate da su druge povrijedili svojim ponašanjem, pa se zbog toga povlače, izbjegavaju razgovor i nadaju kako će situacija proći sama od sebe.

Ne očekujte česte isprike od Lavova, jer su oni poprilični egomanijaci, no naposljetku će ipak nevoljko priznati da su pogriješili suočite li ih s dokazima. Uvrijedite li Lavove, najbolje je tome ne pridavati preveliku pažnju ili se šaliti na svoj račun, pa će oni to prije zaboraviti.

Djevica

Pripadnici ovog znaka mogu biti iznimno tvrdoglavi, pa čak i osvetoljubivi. Najbolji način da im se ispričate ako ste vi pogriješili je da priznate čak i najmanju pogrešku te kažete da shvaćate kako su oni u potpunosti u pravu.

Top lista znakova Zodijaka: Od najljepšeg do najmanje lijepog
Top lista znakova Zodijaka: Od najljepšeg do najmanje lijepog

Ako pak oni pogriješe, neće im biti problem ispričati se, no pritom će koristiti brojna opravdanja tako da ćete naposljetku opet imati dojam da nisu tako zgriješili.

Vaga

Pripadnici ovog znaka poprilično su tašti i skloni dramatiziranju, pa ako ih povrijedite morat ćete se iskupiti grandioznim gestama i osvojiti njihovu naklonost. Njihova omiljena psihološka taktika u svađi je odbijanje razgovora, no i dalje očekuju od vas da pokušate doći do njih.

Ako Vage pogriješe, najčešće neće shvatiti u čemu je problem sve dok im to ne nacrtate tako da se mogu zamisliti u vašoj poziciji. Njihove isprike nisu konkretne, no pokazuju dobru volju

Škorpion

Muškarac se ljuti

Pripadnici ovog znaka smatraju da je njihova misija istjerati pravdu, a sposobni su ljutiti se mjesecima dok ne popuste i prihvate ispriku. Zbog velike uvrede okončat će i duboke odnose, no dobra je stvar što se ne vrijeđaju tako lako.

Ako oni pogriješe, ispriku će vam ponuditi tako da nitko ne čuje, ali prije vas omekšati svojim nježnim pristupom.

Strijelac

Prema Zodijaku, pripadnici ovog znaka najviše su skloni opraštanju jer su sposobni uvidjeti zbog čega je uopće došlo do te situacije i u tome pronaći dio svoje krivnje.

Ipak, nemojte to zlouporabiti jer će izbjegavati ljude zbog kojih se moraju stalno preispitivati. Ako oni pogriješe, tada očekujte šarmantne isprike koje će pucati na vaše emocije i dobru volju.

10 stvari koje svaki znak mrzi: Bik hvalisavce, Lav ignoriranje
10 stvari koje svaki znak mrzi: Bik hvalisavce, Lav ignoriranje

Jarac

Pripadnici ovog tvrdoglavog znaka ne opraštaju tako lako, a sposobni su učiniti sve da shvatite koliko ste ih povrijedili. Zahtijevat će od vas sve razloge i moguća objašnjenja za vaše ponašanje, a tek ako shvate zašto ste nešto napravili, moći će oprostiti, ali ne i zaboraviti.

Sami nemaju problema s ispričavanjem, jer sebi zamjeraju čim nekoga povrijede.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka nisu poznati po praštanju, jer sebe doživljavaju kao moralne vertikale. Ponekad će i odglumiti da su oprostili tek toliko da ih ne zamarate raspravama, a uistinu opraštaju tek ako vide da ste u potpunosti shvatili grešku.

Kako imaju poprilično velik ego, čak i ako su oni u krivu neće se puno ispričavati, već će snuždenim stavom očekivati da ga prihvatite što god on napravi.

Razmišljate o novoj karijeri? Najbolji poslovi za svaki znak - Lav bi šefovao, Jarac istraživao
Razmišljate o novoj karijeri? Najbolji poslovi za svaki znak - Lav bi šefovao, Jarac istraživao

Ribe

Kod svake vrste rasprava Ribe se vode intuicijom, pa vam ponekad iz neshvatljivih razloga neće oprostiti manji propust te se dugo ljutiti.

Ako oni pogriješe, tada njihova isprika sadrži patnju i dozu dramatičnosti, puno velikih riječi, poljubaca i zagrljaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje