Lifestyle

Komentari 0

Hrabra Tatjana krenula: Sve je spakirala, ali... 'Gdje je špek?'

Hrabra Tatjana krenula: Sve je spakirala, ali... 'Gdje je špek?'

Kćeri su je ispratile i poželjele joj da "mali Rambo rasturi". Sve je spakirala, ali neki pratitelji zabrinuli su se da ima pun stvari, ali i za neizostavne kobase i špek...

"Da mi je naučit pakirat se, pa da mi više to ne bude tako mrsko" i "Gdje je špek", samo su neki od komentara na fotografiju koju je objavila Tatjana Šavorić, HGSS-ovka koja je u petak krenula na 'longdistance Via Adriatica trail'.

Sve potrepštine koje će joj trebati na tom putovanju, od Prevlake do rta Kamenjak, netom prije stavljanja u ruksak, posložila je kao "tetris challange". Dalje su u komentarima pitali je li to oprema za dvoje, a raspitivali su se i gdje su kobase.

Tatjana je medicinska sestra, majka troje djece, planinarka i bivša alpinistica, a na ruti Via Adriatica će 1090 km pokušati prehodati u 44 dana, te tu rutu prehodati kao prva Hrvatica u zimskim uvjetima.

Na put su je ispratile kćeri koju su nazvale Zmajka. Kći Klara će u sljedećih mjesec dana preuzeti vlast nad Facebook stranicom Na Vrh Brda na kojoj se mogu pratiti njene planinske putešestvije, a usput je poželjela "malom Rambu" sreću i "neka rasturi!!". 

- I eto nam je, javila nam se sa staze nakon 10-ak km, oduševljena je stazom i pogledom na more. I zahvalna je Vlahi Koprivici (HGSS Stanica Dubrovnik & PD Sniježnica Dubrovnik) na prijevozu od Dubrovnika do Prevlake s koje je krenula - napisala je njena kćer.

Tatjanin pothvat možete pratiti na Facebook stranici Na vrh brda

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci