Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Hrvatima u Irskoj besplatno dijele hamburgere: 'Samo ponesite putovnicu kao dokaz'

Hrvatima u Irskoj besplatno dijele hamburgere: 'Samo ponesite putovnicu kao dokaz'

Volimo Hrvate! Surađivali smo s njima i imamo divne uspomene na njih, rekao nam je Ciaran Quigley iz Nice Burgera i obećao staviti nekoliko fotografija s Hrvatima u Irskoj na službeni Instagram profil

Irski lanac restorana brze prehrane Nice Burger nalazi se na tri lokacije, u središtu Dublina i na njegovoj periferiji. Da bi Hrvati iskoristili ovu pogodnost i pojeli besplatni burger, najprije se trebaju prijaviti na njihovoj internetskoj stranici, potom dobivaju kod s kojim dolaze po svoj burger. Naravno, uza sebe moraju imati putovnicu kao dokaz da su doista Hrvati.

Ovaj tjedan časte Hrvate u sklopu akcije 'Nice Burger World Tour'. Pojasnili su o čemu se radi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eatyard (@eatyard)

- Obilazimo svijet u 80 zemalja. Svaki tjedan odaberemo neku državu i svi koji su iz nje dobivaju besplatni burger. Pravila su jednostavna. Upišete e-mail adresu, a mi vam šaljemo kod za besplatni burger. Tada dođete na jednu od naših lokacija, pokažete kod i putovnicu te postanete naš sljedbenik na društvenim mrežama pod @niceburgerdublin - pojasnili su i dodali kako daruju jedan burger po osobi tjedno.

Doolin u Irskoj: Preslatko selo smjestilo se uz Atlantski ocean
Doolin u Irskoj: Preslatko selo smjestilo se uz Atlantski ocean

Pitali smo ih kakav je odaziv Hrvata

- Otvoreni smo samo od četvrtka do nedjelje, tako da još nije bilo nikoga. Ali, jučer smo imali golem odaziv na naš poziv, pa se radujemo što će nam u narednim danima doći puno Hrvata :) Volimo Hrvate! Surađivali smo s njima i imamo divne uspomene na njih. Nadamo se da će nam stići nekoliko slika s Hrvatima pa ćemo ih staviti na našu Instagram stranicu - rekao nam je Ciaran Quigley iz Nice Burgera.

Dodao je da u ponudi imaju više vrsta burgera tako da svatko može odabrati nešto za sebe - hamburger, cheeseburger, pileći burger, riblji burger i veganski.

Na svojem Instagram profilu su pozvali sljedbenike da tagiraju svakog Hrvata u Irskoj kojeg poznaju kako bi što više njih saznalo za ovu pogodnost.