Lifestyle

Komentari 79

'Hvata me jeza od WC papira pa ga ne koristimo, imamo krpice'

'Hvata me jeza od WC papira pa ga ne koristimo, imamo krpice'

Sama izrađuje i višekratne maramice od starih plahti, tako da ni njih ne kupuju. I jedno i drugo nakon korištenja stavi u perilicu i opere s odjećom koja se našla unutra

Više ne kupujem toaletni papir, sad koristimo onaj za višekratnu upotrebu. Znam, neki ljudi bi mogli misliti da je to odvratno, ali imamo bide u kojem se operemo, a krpicama se osušimo, pojasnila je Channon u videu na TikToku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Od klasičnog WC papira me jeza hvata, muka mi je od njega. Mislim da je obični toaletni papir odvratan. Raspada se i zalijepi... Uf... grozno. Radije bih vodu i krpu. Osjećam da smo ovako čišći tamo dolje - dodala je.

Također, otkrila je da sama izrađuje višekratni WC papir od komadića flanela koji samo obrubi. Sama izrađuje i višekratne maramice od starih plahti, tako da ni njih ne kupuju. I jedno i drugo nakon korištenja stavi u perilicu i opere s odjećom koja se našla unutra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim toga, odustala je i od jednokratnih higijenskih uložaka. Umjesto njih upotrebljava platnene jastučiće koje poslije redovito pere.

- Zadovoljna sam i štedim dosta novca. Uz to, to je sjajno i za naš okoliš - kaže Channon.

I dok je mnogima ovo odličan potez, posebno zbog sve popularnijeg trenda #zerowaste koji promovira stvaranje što manje otpada je moguće, drugi su komentirali kako im je sve to previše gadljivo, prenosi The Sun.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': KAKVA SUDBINA...SAZNALI DA SU ROĐENI NA ISTI DAN

Najčitaniji članci