Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

I tata i sin su se rodili prerano, o obojici se brinula ista sestra

I tata i sin su se rodili prerano,  o obojici se brinula ista sestra
1

Listajući radosnicu svog zaručnika, majka prijevremeno rođenog dječaka otkrila je fotografiju na kojoj ista medicinska sestra koja skrbi o sinu drži u naručju i njezina odabranika

VIDEO

Mnogi znate da je naš sin rođen 10 tjedana prije termina u bolnici St. Peters i od tada je na neonatologiji (dobro napreduje!). No ono što neki od vas sigurno ne znate jest i to da je njegov otac (moj nevjerojatni zaručnik) također nedonošče i rodio se šest tjedana prije termina u istoj bolnici! Prošle nedjelje je pronašao svoju staru radosnicu (knjigu uspomena) kako bi mi pokazao fotografije. Listajući je, pronašla sam fotografiju njega kao bebe, a držala ga je žena. Poznajem tu ženu! - napisala je Renata Freydin (34) na Facebooku, prenosi CNN.

Partner David Caldwell (33) i Renata strepe nad sinčićem Zayneom koji je trenutačno u inkubatoru na odjelu neonatologije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

Kad je suprugu pokazala fotografiju, rekao je da je na njoj medicinska sestra koja je o njemu brinula dok je bio na neonatologiji te ju je njegova mama toliko voljela da je zamolila da se fotografiraju na dan kad su ga pustili kući.

- Razlog zašto je poznajem jer sam bila spremna zakleti se da je to ista medicinska sestra koja skrbi o našem sinu zadnja tri dana. David mi nije vjerovao, pa smo fotografiju odnijeli u bolnicu gdje su tri druge medicinske sestre potvrdile da je to ona! Jučer se vratila na posao (bilo je Valentinovo) pa smo morali snimiti novu fotografiju - nastavila je Renata dodajući kako sad lakše diše znajući da o njezinom sinu brine ista medicinska sestra koja je pomogla i njezinom zaručniku.

Ona se zove Lissa McGowan i dugogodišnja je zaposlenica bolnice.

Palčić Izak imao je 770 grama: Danas je veseo i zdrav dječak
Palčić Izak imao je 770 grama: Danas je veseo i zdrav dječak


- Toliko puno beba prođe ovim odjelom, a često su nam govorili da smo brinuli o nekom od njihovih rođaka dok su bili bebe. No nikad nam se nije dogodilo da brinemo o ocu i o sinu. Bilo je to lijepo iznenađenje - kazala je McGowan.

Zayne se rodio 30. siječnja u New Jerseyu, 10 tjedana prije termina.

On je naš palčić: Nevio (6) je velik poput jednogodišnje bebe
On je naš palčić: Nevio (6) je velik poput jednogodišnje bebe


- Iznenada sam dobila trudove. Jednostavno je želio roditi se što prije - kazala je mama. David je pojurio prema bolnici u kojoj se i on rodio prije 33 godine. Zayne dobro napreduje i svi se nadaju kako će se uskoro pridružiti svojoj obitelji kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:46

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje