Lifestyle

Komentari 59

Ideje za seksi Valentinovo: Vrući izazovi probudit će sve strasti...

Ideje za seksi Valentinovo: Vrući izazovi probudit će sve strasti...

Jednostavne igre koje možete napraviti kod kuće promijenit će vaš seksualni život, a dovoljna vam je tek dobra ideja ali i malo mašte te kreativnosti da vi vam ovo Valentinovo bilo u znaku strasti

Oko polovice parova otkrilo je kako ove godine ne namjerava posebno slaviti ni obilježavati Dan zaljubljenih, prema anketi stranice eHarmony. Stručnjaci kažu kako nam je pandemija i sve promjene koje su s njom došle - ponajprije socijalna ograničenja i nemogućnost odlazaka na tradicionalne spojeve i večere za Valentinovo, promijenila rutinu  partnerskih odnosa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Iako se čini štetom da parovi okreću leđa Valentinovu, dugoročno bi to moglo biti dobro. Pokazivanje ljubavi i uvažavanja ne smije se ograničiti samo na jedan dan u godini - kaže urednica Georgette Culley za Sun

Stoga ona predlaže uvođenje nekih vrućih izazova i seksi igrica koje možete koristiti i za Valentinovo, ali i bilo koji tjedan u godini.

Evo nekih njenih ideja za to:

Isprobajte ove razrađene seksi igrice: 

Seksi podsjetnik za veću strast

Jedno drugome u mobitel upišite pet zločestih prijedloga, ali bez prethodnog gledanja, tako da vas podsjetnik iznenadi. Poigrajte se s najskrivenijim željama, no ne trebate ih nužno realizirati, ako se jednom od vas ne svidi. Možete napisati da vas iznenadi pozom 69 ili da vam pošalje seksi sliku. Ova igra može poslužiti kao svojevrsna predigra, a zbog takvih ćete poruka jedva čekati da dođete kući s posla.

Karte ispunjavaju skrivene seksualne želje

Zajedno s partnerom napravite 20 kartica i na svaku napišite seksi igricu koju biste željeli ostvariti. Rasporedite svoje karte ispred sebe, a isto neka učini i vaš partner. Izvlačite karte i jedno drugome ostvarite seksualne želje. Ako vam se neka od ideja ne sviđa, raspravite s partnerom dokle ste spremni ići, a gdje povlačite granicu.

Možete igrati i tako da oboje ispišete po nekoliko istih seksualnih želja, a potom ih rasporedite i izvlačite najprije jednu kartu, a potom drugu s istom željom. Sve dok ne pronađete parove, ne smijete se dirati, što znači da će seksualna napetost rasti, a orgazam će biti još eksplozivniji. 

Postanite zvijezde vlastite erotske priče 

I riječi mogu uzbuditi, pa zato počnite pisati erotsku priču u kojoj ste vi glavni likovi. Vi napišite prvu rečenicu, a vaš dragi neka napiše nastavak. I tako naizmjence dok ne napišete pravi mali scenarij. Pišite o onome što vas uzbuđuje, gdje biste se voljeli seksati, što želite da vam radi... Budite kreativni, a nakon toga riječi provedite u djela. 

Seks s neznancem

Ako seksi scenarij ne upali, uvijek se možete pretvarati da se ne poznajete. 

Flertujte jedno s drugim i dajte mu do znanja da tražite neobavezan seks za jednu noć i ništa više od toga, ali zato očekujete da vas dovede do ludila. Tako se možete prisjetiti što vas je privuklo dok se još niste poznali.

Iskoristite odjeću za vruće igrice

Predigru započnite tako da jedno s drugog trgate odjeću, a potom je iskoristite za vruće igrice. Njegovu kravatu iskoristite kao povez za oči i navedite ga da samo rukama istražuje vaše tijelo ili ga vežite za krevet i govorite mu što ćete mu sve raditi. On svoj remen može iskoristiti za lupanje po guzi. 

Kovanica određuje striptiz

Striptiz nije nužno rezerviran samo za žene. Prigušite svjetla, pustite seksi glazbu i uzmite kovanicu u ruku. Ako padne na pismo, red je na vama da izvedete striptiz, a ako je glava on će vas uzbuditi vrućim plesom. Onaj tko gleda striptiz ima pravo onome tko ga izvodi reći što sve treba napraviti, bilo da malo uspori ili skine samo određeni komad odjeće. Kontrola je u vašim rukama. 

Rasplamsajte strasti ajncom u krevetu

I igraće karte vama mogu pomoći da rasplamsate strasti. Igrajte ajnc, ali umjesto da ulažete novac, neka vaš ulog bude poljubac, masaža ili oralni seks. Gubitnik pobjedniku treba ispuniti sve želje. Ako želite malo pojačati igru, svaki put nakon što netko od vas dobije više od 21 u kartama, mora skinuti komad odjeće. Ova igra je slična pokeru na svlačenje, ali je puno brža i dinamičnija, a samim time i privlačnija. 

Najčitaniji članci