Lifestyle

Komentari 0

Idete s malenima na plažu? Sa sobom ponesite dječji puder...

Idete s malenima na plažu? Sa sobom ponesite dječji puder...

Iako za mnoge roditelje nema boljeg provoda od uživanju u suncu i moru s malim djetetom koje se brčka u plićaku, obiteljski se odlazak na plažu brzo zbog sitnice može pretvoriti u noćnu moru

Mala djeca stavljaju svašta u usta, neka često i glasno plaču, ne mare previše staju li nogicama na tuđi ručnik, a neka će i bez straha 'uletavati' u vodu kao da su prvaci u prsnoj disciplini. Evo koje biste tri stvari trebali imati sa sobom na plaži da vam odmor bude bezbrižniji:

POGLEDAJTE VIDEO:

Plahta s gumicom

Prije nego odaberete svoje mjesto pod suncem i prostrete ručnik, na plažu stavite plahtu ali naopako. U sva četiri ugla stavite nešto teže što će ih držati zategnutima, na primjer torbu sa stvarima, neki veći kamen, hladnjak ili knjige. Gumica će se napeti i podignuti rub plahte, a djetetu ćete osigurati nešto nalik na ogradicu.

Mrežasta vrećica

Igračke koje nosite sa sobom, ali i kreme i razne bočice, nemojte pospremati u torbu, nego u mrežastu vrećicu. Tako će kad krenete kući svi kamenčići i pijesak ostati na plaži, gdje im je mjesto, a kako biste bili sigurni da su otpali, samo malo protresite vreću.

Dječji puder

Sitni kamenčići i pijesak najviše vole stopala, a djetetu nije uvijek drago kad mu močite noge kako biste s njih skinuli sva zrnca. Uz to će često onda s mokrim nogama opet zagaziti gdje ne treba. Rješenje je baby puder koji upija vlagu i brzo suši zalijepljeni pijesak koji je onda dovoljno otresti. 

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Najčitaniji članci