Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Igrajte se s nama: Skupite deset kupona i osvojite luksuzni MG

Igrajte se s nama: Skupite deset kupona i osvojite luksuzni MG
1

Od petka, 8. rujna, uz pomoć kupona možete osvojiti MG HS s automatskim mjenjačem. Uz malo sreće i sakupljene kupone u dnevnim novinama 24sata, vrijedan automobil može biti samo vaš

VIDEO

U petak, 8. rujna 2023., krećemo s novom nagradnom igrom, u kojoj možete osvojiti super luksuzni automobil. Nagradna igra "Zaigraj i osvoji moderni MG HS s automatskim mjenjačem" traje do 19. rujna 2023. Uz malo sreće i sakupljene kupone u dnevnim novinama 24sata, vrijedan automobil može biti samo vaš.

Automobil MG HS s automatskim mjenjačem koji se dijeli ima sportski izgled i vrlo prostranu unutrašnjost. Uz dvije razine opreme na izbor, Comfort i Luxury, te mogućnošću odabira ručnog ili automatskog mjenjača, MG HS odgovara svakom životnom stilu. MG HS ima električno podesivo vozačevo sjedalo, prednja grijana sjedala, prednja svjetla za maglu i iGo navigaciju.

Od petka, 8. rujna, do utorka, 19. rujna 2023., svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati. Tijekom 12 dana potrebno je sakupiti ukupno 10 kupona. Dana 18. i 19. rujna 2023. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuju po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji - kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 700, 10 002 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - "Zaigraj i osvoji moderni MG HS Comfort AT".

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s valjanim kuponima pristigle do srijede, 6. listopada 2023., do 9 sati. Izvlačenje nagradne igre je istog dana nakon 10 sati u prostorijama 24sata uz prisustvo javnog bilježnika i tročlane komisije. 

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Zaigraj i osvoji moderni MG HS Comfort AT’’ koja se održava od 8. rujna 2023. do 19. rujna 2023. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršiti će se tijekom perioda od 19. rujna 2023. do 6. listopada 2023., a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o.. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom “odjel marketinga GDPR”, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj
Postao opsjednut drugom, pa svojoj ženi rekao: 'Mi smo jači'
OPROSTILA MU JE

Postao opsjednut drugom, pa svojoj ženi rekao: 'Mi smo jači'

Britanac David (64) kaže da je postao 'opsjednut' drugom ženom nakon što ju je upoznao na tečaju. Ali njegova supruga Ruth (58) oprostila mu je nakon što je shvatila da 'nije njegova krivnja'