Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Ima 22 godine i potrošila je oko 330 tisuća kuna na plastične operacije: 'To je moja ovisnost'

Ima 22 godine i potrošila je oko 330 tisuća kuna na plastične operacije: 'To je moja ovisnost'

Amber je na prvu plastičnu operaciju otišla s 19 godina, a do 22 godine je napravila grudi, stražnjicu, botoks, usne, nos i otišla na liposukciju. Kaže kako je ovisna o tome i kako to voli

VIDEO

Amber Mayy prvi put je krenula pod nož 2018. godine kada je imala samo 19 godina. Kako Amber kaže, imala je sve uobičajene tjelesne nesigurnosti kojima su tinejdžerice i danas izložene. Nakon plastičnih operacija, njen život je puno sretniji i ispunjeniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

- Mnogo je dobroga što može proizaći iz plastičnih operacija. Ja sam tome dokaz. Kada sam bila tinejdžerica moja težina je stalno varirala gore-dolje. S 18 godina imala sam otprilike 95 kilograma. Onda sam krenula na razne dijete. Uspjela sam skinuti 30 kilograma - rekla je Amber, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon gubitka težine, Amber kaže kako je sva težina pala na njene grudi pa je odlučila otići na plastičnu operaciju grudi.

Povećanje grudi radila je u Velikoj Britaniji, no sveukupnim rezultatom nije baš bila oduševljena.

Nakon toga krenulo je sve više plastičnih tretmana.

Amber je grudi radila ponovno, zatim je povećavala usne, otišla na liposukciju, podizala stražnjicu, operirala nos, botoks i još puno toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmberMay🎀 (@ambermayy__) on

Sve to napravila je do 22 godine života.

Na svoje tijelo je potrošila najmanje 40.000 funti (oko 331 tisuću kuna) i kaže da je ovisna o operacijama.

Nakon prvog povećanja grudi Amber je odlučila ipak otići na još jedno povećanje.

U siječnju 2019. Amber je otputovala u Belgiju gdje je liječnik bio spreman za upotrebu mnogo većih implantata - onih koji nisu dozvoljeni u Velikoj Britaniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmberMay🎀 (@ambermayy__) on

- Morala sam otići u inozemstvo jer mi u Velikoj Britaniji nisu mogli napraviti velike grudi kakve sam željela. Ja se želim baviti modelingom i mislim da je ovo dobar način za to, a i otkad imam veće grudi dobila sam puno više sljedbenika na Instagramu. Nisam ja glupa, znam da muškarci to vole i da maštaju o mojim grudima. Toliko vole moje tijelo da mi čak nude da mi pomognu platiti još operacija. To je ovisnost, kad jednom kreneš, teško je zaustaviti se - objašnjava Amber.

Tijekom posljednje tri godine Amber se podvrgnula sedam estetskih kirurških zahvata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmberMay🎀 (@ambermayy__) on

Grudi je dva puta povećavala, stražnjicu tri puta, a nakon toga je radila 'manje' zahvate poput operacije nosa, uklanjanje masnoće s obraza i vrata. 

- Iako mi obitelj pruža podršku, ne kažem im uvijek što radim jer misle da pretjerujem. Ako mama sazna da ponovno letim u Tursku na operaciju, biti će 'oh, ne opet', ali ovo je ono što volim i želim raditi - rekla je Amber. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmberMay🎀 (@ambermayy__) on

Danas Amber ima preko 114.000 sljedbenika na Instagramu.

- Sviđa li mi se kako izgledam? Da. Puno sam sretnija u sebi. Znam što radim. Kupila sam vlastitu kuću od novca koji sam zaradila od manekenstva i obožavatelja koji me plaćaju - govori Amber.

Amber je radila čak i tijekom karantene. Smatra da radi većinu večeri, a prihod koji zaradi joj je podsjetnik kako je kupila veliku kuću s dvije spavaće sobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmberMay🎀 (@ambermayy__) on

- Jako sam usredotočena na svoju karijeru, ali želim i dalje ulagati u imovinu. Ljudi mi plaćaju ​​da bih razgovarala s njima i vrlo sam sretna što to radim. Zbog toga sam trenutno sama, i to već godinama. Iskreno nemam vremena za ljubavni život. Iako živim sama, nisam usamljena. Stalno razgovaram s ljudima na internetu. Ako išta, uživam u miru i tišini sama sa sobom kada ne radim - govori Amber.

Postoji i loša strana svega ovog, a to je što s ovim tijelom Amber ne može ići u teretanu ni vježbati.

- Moje grudi i stražnjica su preveliki za vježbanje. Umjesto toga redovito idem na liposukciju, svakih šest mjeseci kako bih održavala svoju figuru - kaže Amber.

S botoksom je krenula prošli mjesec. Kaže kako razmišlja o tome kako je bolje spriječiti bore prije nego one dobiju priliku da se pojave. Kaže kako će botoks nadopunjavati svaka tri mjeseca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmberMay🎀 (@ambermayy__) on

- Na Instagramu imam puno prijatelja koji gledaju kako su evoluirali moje tijelo i lice i sada rade istu stvar kao i ja. Prilično je zabavno biti uzor! - govori Amber.

- Prošle sam godine otišla u Los Angeles i Las Vegas na fotografiranje, a žene u Vegasu bile su toliko ljubaznije prema mojoj figuri nego u Velikoj Britaniji. Svi su htjeli dodirnuti moje sise - što je bilo u redu - komentira Amber.

Sljedeće godine Amber ima još planova za operaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmberMay🎀 (@ambermayy__) on

- Sada sve operacije obavljam u Turskoj. Kad sam mu rekla da želim veću stražnjicu njegov odgovor je bio 'jesi li ozbiljna?'. On želi da pričekam 2021. godinu. Svi su mislili da sam luda zbog ugradnje tako velikih implantata, a opet mi ne stvaraju probleme. Mogu ih savršeno dobro nositi. Imam vrlo široka leđa. Mislim da u tome nema ništa loše. Nisam nikome naštetila - govori Amber.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje