Obavijesti

Lifestyle

Komentari 51

Imajte fantastične noge poput Elle uz njezine trikove i savjete

Bivši supermodel Elle MacPherson (55), poznata pod nadimkom 'Tijelo', ima mnoštvo savjeta i trikova kako bi vam noge izgledale fantastično. Kaže da je tajna u vodi

VIDEO

Možda mislite da su lijepe noge rezultat dobre genetike, ali bivši supermodel Elle Macpherson (55) je otkrila da postoje stvari koje možete učiniti kako bi i vaše noge bolje izgledale.

Od prilagođavanja vaše prehrane do ispiranja natečenosti vodom i ribanjem tijela u toplim i hladnim tuševima kako bi se riješili celulita, 55-godišnjakinja ima mnoštvo savjeta i trikova kako bi vam noge izgledale fantastično.

Elle je rekla da je za nju najvažnije mnogo vode, vinyasa yoga, sedam ili osam sati sna i redovite infracrvene saune. Također kaže da je bitna pretežno alkalna prehrana, za koju Elle kaže da utječe na 'izgled nogu'.

- U prošlosti, kad sam jela šećer, sol i pšenicu, noge su mi izgledale teže - napisala je Elle u svom mjesečnoj kolumni Get The Gloss.

Ovih dana, njezina prehrana se bazira 'uglavnom na povrću' i puno vode, i kaže da je primijetila da joj se 'oblik nogu mijenja'.

Elle je otkrila da ju je 2017. nutricionist prvi put stavio na alkalnu dijetu, nakon što je počela patiti od umora i stalne žudnje za šećerom, ističući da se nakon samo dva tjedna osjećala uravnoteženijom nego ikad, bila je puna energije, imala sjaj i potpuno zaboravila želju za šećerom.

Čini se da joj se plan zdrave prehrane isplatio i kad je u pitanu održavanje linije zbog koje je postala poznati supermodel - i zaradila nadimak 'Tijelo'.

Ali dijeta nije jedini alat koji Elle koristi kako bi joj noge izgledale najbolje što mogu, piše Daily Mail. Kada je u pitanju borba protiv natečenosti i celulita, Elle je rekla da se bori protiv zadržavanja tekućine 'pijenjem vode tijekom dana i vježbom na otvorenom'.

- Jedna od mojih omiljenih poza je ležanje na podu i istezanje nogu uza zid - rekla je.

Elle također često hoda u vodi do struka ili do bedara, što na sličan način pomaže protiv zadržavanja vode u nogama. Piling za tijelo pod toplim ili hladnim tušem najbolji je lijek za uklanjanje celulita, kaže Elle, dok infracrvena sauna pomaže kod teksture kože i limfne drenaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

Pravilna prehrana, vježba i briga za tijelo su samo dio stvari koje čovjek može napraviti za lijepe noge. 

- Koristim ulja za aromaterapiju od lavande i kamilice, vježbam jogu i radim si magnezijeve kupke za stopala kako bih osvježila umorne noge - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial)

Naposljetku, Elle je otkrila odjeću i obuću koja će pomoći vašim nogama da se osjećaju i izgledaju najbolje što mogu. 

Rekla je da je veliki obožavatelj hlača, pogotovo u punoj dužini, koje joj još više izdužuju noge - a njezini dizajneri su J. Brand i Superfine traperice.

- Često nosim cipele na petu, ali samo kvalitetne cipele iz Louboutina, Aquazurre ili Giuseppea Zanottija - rekla je.

Tajna fantastičnih Elleinih nogu 

  • Vinyasa yoga
  • Sedam ili osam sati sna svake noći
  • Alkalna, biljna prehrana
  • Mnogo vode
  • Piling za tijelo
  • Topli i hladni tuševi
  • Magnezijeve kupke
  • Hodanje u vodi
  • Suho četkanje pod tušem

PRINCU WILLIAMU MEGHAN NIJE DOVOLJNO DOBRA: 'Ono što je radio bilo je grozno' 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru