Lifestyle

Komentari 21

Influencerica živi sa svinjom od 80 kg: 'Milo mi je poput sina'

Influencerica živi sa svinjom od 80 kg: 'Milo mi je poput sina'

Britanka je odrasla na selu i oduvijek je htjela imati svinju pa je nabavila Mila čim je uselila u svoj prvi stan. S njom još žive zaručnik Joe i kujica Brooke

Simone Partner (28) iz Batha u Engleskoj poznatija je kao Eltoria, influencerica koja objavljuje beauty videe na YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije tri godine odselila se od roditelja i prvo što je kupila kada je uselila u svoj prvi stan, bila je svinja Milo. Malenog praščića tada je platila oko 4200 kuna.

U međuvremenu, Milo je narastao i sada ima 80 kilograma, a Simone kaže da je idealan ljubimac. Odlično se slaže i s njezinom kujicom Brooke, a imaju odnos kao brat i sestra.

- Ljudi misle da smo ludi, pogotovo kada vide Mila kako trči po našem dvorištu. No većinom su fascinirani i stalno traže isprike kako bi ga došli vidjeti. Pitaju nas možemo li ga šetati kao psa, ali za to vam treba posebna dozvola koju mi nismo izvadili - ispričala je Simone.

On i njezin zaručnik Joe sasvim su izbacili svinjetinu iz jelovnika te kažu kako im je Milo kao sin i jednostavno se ne osjećaju dobro pri pomisli da bi jeli slaninu ili nešto slično.

Milo pak nema problema s hranom.

- Trbuh mu je kao sat, svaki dan točno između 17:45 i 18:00 sati prestane raditi što god je radio i počne tražiti hranu - opisala je Simone.

Kaže da je Milo jako uredan i zna se ponašati u kući, jedino što voli donositi slamu iz svog vanjskog kreveta u kuću pa to zahtjeva malo čišćenja.

- On ima svoju malu kućicu u dvorištu gdje spava, ali najčešće voli doći u kuću i zaspati na kauču među jastucima i njegovim igračkama - kaže Simone.

Milo je pomogao Simone i Joe prebroditi pandemiju korone jer na njih djeluje jako smirujuće i opuštajuće.

- Kada osjetim da sam pod stresom, samo se legnem i zagrlim ga, a on digne njušku da mu mogu dati pusu. To me uvijek smiri - priča Simone.

Milov dan započinje tako da se ustane i odmah trči do svog 'WC-a' u dvorištu, zatim jede doručak, pije vodu pa opet ode spavati. Voli se i sunčati pa ga Simone i Joe redovito mažu kremom za sunčanje da ne izgori, piše The Sun.

- Svinje su odlični ljubimci jer su jako pametne, pune karaktera i odlično se slažu s ljudima. Jedino što morate znati je da zapravo ne postoje mikro-svinje. Milo je zapravo minijaturna svinja i manji je od normalne svinje, no ne za puno. Mikro-svinje jednostavno ne postoje i naivno je kupiti svinju i očekivati da će ona cijelo vrijeme ostati mala, a onda se žaliti kada svinja naraste - zaključila je Simone.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Najčitaniji članci