Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Istraumatizirala traumu: Imala zombi masku, a i napad panike

Kad su napokon shvatili da je ozljeda na licu američke plesačice Jai Fears zapravo šminka i da nerazumljivo govori zbog napadaja panike, počeli su je liječiti kako treba

8 komentara

Profesionalna plesačica Jai Fears snimala je reklamu za jednu tvrtku koja se bavi prodajom šminke za Noć vještica kad je osjetila napadaj panike. Upravo je bila dovršila šminkanje u zombija kad su je kolege odvezli na hitnu pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kad je stigla u bolnicu Beaumont Royal Oak u Michiganu, medicinsko osoblje nije bilo sigurno u čemu je problem pa su je zbog prerealistične šminke i nepovezanog govora počeli pripremati za Traumatološki odjel.

Objavljuje Elissa SmithPonedjeljak, 30. rujna 2019.

- Rekli su da će je odvesti na Traumu jer očito pada u šok, a i ono što govori nema nikakvog smisla - ispričala je mama djevojke, Elissa Smith, koja je u bolnicu došla čim je čula što se događa.

Nakon što su liječnici napokon shvatili da je njena 'ozljeda' na licu zapravo šminka, dali su joj nešto za anksioznost i pustili je kući.  Iz bolnica Beaumont Royal Oak su za Fox rekli kako ne mogu komentirati pojedine slučajeve, ali su poslali općenitu izjavu u kojoj stoji:

- Hitna pomoć nije mjesto za igru i zabavu, a liječnici vide mnogo pacijenata s ozbiljnim medicinskim problemima koji su životno ugroženi.

Objavljuje Elissa SmithPonedjeljak, 30. rujna 2019.

Na ovu im je izjavu preko na svom Facebook profilu odgovorila mama od djevojke, koja je napisala kako ni sama ne misli da je napad panike smiješan, te da njena kćerka nije ni htjela nikoga namjerno zavarati i tako se 'igrati', prenosi portal Science.

- Tjeskoba nikako nije šala, a ovo je bila ozbiljna situacija koja se slučajno dogodila u čudnom trenutku - rekla je. 

Majka se ipak malo našalila i u prvom postu objavila: 

"Kad kćer Jai Fears snima video za Zombie makeup i ima lošu reakciju na šminku i završi na Hitnoj u Beaumontu i traumatizira traumu!!! Uživajte u slikama!"

"MORNING GIGGLES",When your daughter Jai Fears is shooting a video for ZOMBIE makeup and has a BAD REACTION to the...

Objavljuje Elissa SmithPonedjeljak, 30. rujna 2019.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message