Lifestyle

Komentari 39

Iznenađenje u perilici posuđa: Mama se šokirala kad je vidjela što je kći stavila na pranje

Iznenađenje u perilici posuđa: Mama se šokirala kad je vidjela što je kći stavila na pranje

Majka se zaprepastila kada je otvorila perilicu i u njoj pronašla neobičan predmet koji je potom oprezno zamotala u ručnik i otrčala po objašnjenje od svoje kćeri

Iako možda zvuči kao čudno mjesto za pranje seksualnih igračaka, odnosno vibratora, mama je mislila da je njezina kći učinila upravo to kada je otkrila predmet čudnog izgleda dok je vadila posuđe iz perilice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podijelivši neugodan scenarij na Redditu, djevojka je podijelila s korisnicima kako je njezina majka bila toliko šokirana pronalaskom predmeta u perilici, da ga je zaprepaštena i 'oprezna' zamotala u ručnik i vratila svojoj kćeri, tražeći od nje da joj objasni o čemu se 'tu' radi.

Iako je objašnjenje dovoljno nevino, to nije spriječilo njezinu mamu da se osjeća 'neugodno' cijeli dan, čak i nakon što joj je rečeno da je predmet zapravo plastična boce za piće koja se počela topiti u perilici.

- Bila je to bočica za piće. Smanjila se u pranju - napisala je kći na Redditu.

Nastavila je pričati kako je mami bilo neugodno cijeli taj dan što ju je zatražila pojašnjenje o 'vibratoru'.

I kako se ispostavilo, djevojka nije jedina koja je postala žrtva 'smanjivanja šalice'.

 

Još je nekoliko korisnika objavilo je sličnu sliku boca rastopljenih u sličnim oblicima, poput onih seksualnih igračaka.

 Iz ove 'nesretne' situacije mogu se izvući dvije pouke. Ove šalice očito se ne mogu prati u perilici posuđa, i uvijek provjerite etiketu kako biste izbjegli slične neugodne situacije s ukućanima.

Najčitaniji članci