Obavijesti

Lifestyle

Komentari 37

Jasni znakovi da se vi ili vaš partner polako odljubljujete

Jasni znakovi da se vi ili vaš partner polako odljubljujete

Kada se počnete odljubljivati, manje ćete komunicirati i nećete više provoditi toliko vremena zajedno. Radit ćete stvari solo, sami za sebe. Kako biste to spriječili otiđite na spoj, večeru ili organizirajte putovanje

VIDEO

U ljubavi nema ali. U vezi ste zajedno i za nju se zajedno borite. I bez obzira jeste li u kratkoročnoj ili dugotrajnoj vezi, pripremite se da u svakoj vezi može doći do točke odljubljivanja. Nikada tu opciju nemojte isključiti. Postoji nekoliko stvari koje možete primijetiti kada faza velike ljubavi 'splasne'. Ali ako se potrudite, možete vezu spasiti i ponovno se zaljubiti u partnera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

u vezi je s prijateljem svog sina VIDEO

Evo nekoliko načina koji mogu otkriti jeste li se vi ili vaš partner počeli odljubljivati:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Nedostaje vam komunikacije

Kada se počnete odljubljivati, i nesvjesno i svjesno počinjete manje komunicirati. Često je to prvi znak da se počinjete odljubljivati, jer prestanete dijeliti svoje prave osjećaje s voljenom osobom.

Kako to popraviti: Potrudite se da ponovno počnete komunicirati. Terapija također može biti opcija ako to traje neko duže vrijeme.

2. Vi ste si na prvom mjestu

Kada počnete stavljati 'ja' ispred 'mi', postoji jasan znak da nešto nedostaje u vašoj vezi.

Kako to popraviti: Nemojte sebe stavljati uvijek na prvo mjesto i nemojte partnera isključivati iz vašeg života. Ako ste počeli raditi većinu stvari solo uključite svog partnera u neke aktivnosti kako biste ponovno mogli raditi zajedno stvari kao prije. Osim toga, stvaranje više 'mi' trenutaka također može obnoviti romantiku. Odluke donosite zajednički.

Postoje četiri razloga zbog kojih uvijek padnete na isti tip dečka
Postoje četiri razloga zbog kojih uvijek padnete na isti tip dečka

3. Više nema intimnosti

Jednom kada shvatite da niste imali seks dulje vrijeme, a to nije samo jedan od onih perioda koji se događaju kada život postane stresan i zauzet, možda ćete početi shvaćati da više niste zaljubljeni u svog partnera kao nekada. 

Kako to popraviti: Razgovor o ovome prvi je korak. Zatim provjerite pomaže li isprobavanje novih položaja ili uključivanje seksualnih igračaka.

4. Vrijeme zajedno se smanjuje

Ovo ne mora značiti da se ne nalazite u istom prostoru. Vi ste na telefonu ili gledate televiziju, a vaš  partner igra igrice. U istoj ste prostoriji, ali ne radite više toliko zajedničkih stvari i aktivnosti. 

Kako to popraviti: Pokušajte izdvojiti intimnije vrijeme. Odite na večeru, na spoj ili ponovite aktivnosti koje su vas činile sretnim prije. Morate provodite kvalitetno zajedničko vrijeme kako biste vratili iskru.

5. Ne žudite za bliskošću

Na početku veze, maženje i slatki, poljupci stvari su kojih se možda nećete moći zasititi. Normalno da to nestaje kako veza napreduje i što ste duže skupa, ali ako uopće ne žudite za bliskošću, to bi definitivno moglo značiti da nedostaje zaljubljenosti.

Evo kako se uspješno pomiriti s partnerom nakon burne svađe
Evo kako se uspješno pomiriti s partnerom nakon burne svađe

Kako to popraviti: Odvojiti više vremena za maženje, pa čak i samo držanje za ruke dva su mala načina da ponovno 'zapalite vatru'.

6. Vidjeti partnera više nije zabavno

Leptiri su nestali, a osjećaji straha, razdraženosti i dosade se uvlače u vaš odnos. U ovom slučaju, najbolje vrijeme za vas je kada ste razdvojeni. Razmak od nekoliko dana ili čak tjedan ili dva može biti upravo ono što vam treba.

Kako to popraviti: Ako provedete vrijeme odvojeno od partnera i da ih ne vidite na duže vrijeme, možda ćete shvatiti koliko vam nedostaju.

7. Vaš društveni život ponovno se diže

Možda provodite više vremena izvan kuće ili daleko od partnera u pokušaju da ih izbjegnete. Subote ponovno postaju rezervirane za vaše prijatelje umjesto otmjenih večeri, spojeva ili čak Netflixa i opuštanja.

Dobila kćer s donorom sperme: Upoznali smo se tek 12 godina kasnije i zaljubili se, živimo san
Dobila kćer s donorom sperme: Upoznali smo se tek 12 godina kasnije i zaljubili se, živimo san

Kako to popraviti: Potrudite se provoditi više vremena zajedno ili zakažite zajednički izlazak kako biste vidjeli hoće li to pomoći vratiti osjećaje ljubavi.

8. Budućnost nije obećavajuća

Sve rjeđe razmišljate ili spominjete budućnost. Bez obzira jesu li planovi za brak bili u pripremi ili ste se samo veselili zabavnom odmoru, prestali ste ih spominjati. Emocionalno povlačenje i ako se ne veselite stvarima koje su vas prije veselile definitivno je znak da se odljubljujete.

Kako to popraviti: Ako ste prestali razgovarati o odmoru na koji ste željeli jednom oboje ići sada je pravo vrijeme da o tome porazgovarate i naravno, odete na njega. To može biti ključ za ponovno otvaranje srca.

9. Udaljenost vas ne zbližava

Iako ste nekoliko dana ili tjedana proveli razdvojeni, partner vam uopće nije nedostajao. To je jasan znak da ste se odljubili.

Kako to popraviti: Planiranje zajedničkog vikend putovanja može vam pomoći da se zbližite i možda se ponovno  zaljubite.

10. Svađe su svakodnevne

Česte svađe oko malih stvari mogu biti znak da se odljubljuje od svog partnera. Ali znati oko čega se borite jedan je od ključeva za ponovno zaljubljivanje. Ako se s partnerom svađate samo zato što vas svaka njegova rečenica nervira i ne možete biti oko njega, to je znak da zaljubljenost opada ili je već u toj fazi gotova.

Kako to popraviti: Smirite se i probajte shvatiti zašto se svađate.

'Bila sam mormonka, a sada prodajem svoje gole fotke. Muž je presretan, kaže da ga to pali'
'Bila sam mormonka, a sada prodajem svoje gole fotke. Muž je presretan, kaže da ga to pali'

11. Primijetili ste nekog drugog

Više ne gledate svog partnera istim očima kao prije. Zapravo, možda ih uopće ne gledate. Umjesto toga, gledate u drugu osobu koja vam se sviđa. Kada shvatite da to radite, tada dolazi do problema.

Kako to popraviti: Podsjetite se što vam je uopće zapelo za oko kod vašeg partnera. To može biti jedan od načina da se ponovno zaljubite u njega.

12. Nema više povjerenja

Bilo da ste nešto pronašli ili samo želite nešto pronaći, to je znak da postoji ozbiljan nedostatak povjerenja. Ne želite vjerovati svom partneru ili tražite nešto što će uništiti vašu vezu definitivno je znak da se odljubljujete.

Uspostavljanje povjerenja može biti jako teško: Terapija je jedan od najboljih načina da to popravite, ali čak i samo korak unatrag i shvaćanje da pokušavate sabotirati svoju vezu može vam pomoći da poduzmete neke korake koji će vam pomoći zadržati vezu.

13. Shvaćate da postoji više

Vaši ciljevi su se promijenili. Vaši hobiji su se promijenili. Vaša želja za avanturama (ili ne) se promijenila. Ako ste shvatili da postoji puno više izvan vašeg odnosa i  ne želite da partner bude dio toga, to je znak da više niste zaljubljeni. 

Kako to popraviti: Pokušajte uključiti partnera u svoje planove ili ga zamolite da se uključi u određene aktivnosti kako biste vidjeli je li vaš partner još uvijek onaj s kojim želite doživjeti svoje snove.

14. Vaši prijatelji počinju postavljati pitanja

Vaši prijatelji su shvatili da nešto jednostavno nije u redu. Možda niste sretni i to se jednostavno vidi ili se možda dosljednije ili agresivnije žalite na svog partnera. Kada vam prijatelji počnu postavljati pitanja, to je znak da je veza na koncu.

Stvari koje blokiraju orgazam: Evo kako ih spriječiti i napokon uživati u eksplozivnom vrhuncu
Stvari koje blokiraju orgazam: Evo kako ih spriječiti i napokon uživati u eksplozivnom vrhuncu

Kako to popraviti: Shvatite što se događa u vašoj vezi. Pitajte prijatelje za pomoć i za savjet.

15. Jednostavno znate da je gotovo

Vaša intuicija je najveći pokazatelj za gotovo sve u vašem životu. I, na kraju dana, tako ćete znati je li vrijedno sačuvati vezu ili trebate krenuti dalje. Uvijek slušajte sebe i svoju intuiciju, piše Your Tango.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi