Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Postoje četiri razloga zbog kojih uvijek padnete na isti tip dečka

Postoje četiri razloga zbog kojih uvijek padnete na isti tip dečka
5

Ako idete za onim koga želite, tu se javlja rizik - rizik da budete slomljena srca, ostavljeni... ali i rizik da budete sretni. Rizik je vrijedan toga. Uostalom, koristi daleko nadmašuju rizik gubitka, pa zašto ne 'ići na sve'

VIDEO

Četiri su moguća razloga zašto padate na isti tip muškarca iznova i iznova. Stvaranje sjajne veze može biti jedno od najzabavnijih i najuzbudljivijih iskustava kroz koje ćete ikada proći, ali najteži je dio doći do toga. Nova veza ili ljubavni interes može izazvati mnogo stvari u nama, kao što je nelagoda zbog neznanja hoće li veza uspjeti ili ne. To je iščekivanje da li mu se sviđate ili ne, i da li vas zapravo privlači.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

u vezi je s prijateljem svog sina VIDEO

Razočaranje koje dolazi nakon početne faze uzbuđenja tjera vas da mislite da će se veza zapravo ohladiti i dosaditi. Činjenica da su sve vaše sestre, prijateljice i susjedi udate i da viču na djecu čini da 'sretno do kraja života' izgleda kao daleka fantazija. Dakle, naravno, mučite se s pitanjem: 'Zašto izlazim s istim tipom kojeg ne želim, a nikad s tipom kojeg želim?

Mnogo je prepreka koje morate prevladati kako biste pronašli 'onog pravog', pa evo četiri razloga zašto držite tipa kojeg želite podalje:

Šokantne neistine o seksu u koje mnogi odrasli još vjeruju
Šokantne neistine o seksu u koje mnogi odrasli još vjeruju

1. Vaše vjerovanje u ljubav je splasnulo. Usredotočenost na sve prepreke i na ono što bi se moglo dogoditi apsolutno će vas ostaviti oslabljenim i preplavljenim. Sve to razmišljanje može iscrpiti i dovesti vas do toga da mislite da je ljubav nemoguća. Dakle, kako se ne biste razočarali, možda ćete odlučiti da bi bilo lakše odustati ili se ne upustiti svim srcem u odnos, prenosi YourTango.

7 savjeta kako lošu fazu u vezi preokrenuti u dobru: Prisjetite se što volite na partneru...
7 savjeta kako lošu fazu u vezi preokrenuti u dobru: Prisjetite se što volite na partneru...

2. Ne uspijevate ići za onim što stvarno želite. Kada vjerujete da je ljubav nemoguća i da je planina previsoka, nećete uspjeti stići onamo gdje stvarno želite. Bojite se da biste zapravo mogli biti sretni i da bi vam ljubav mogla uspjeti. Iz straha i iz 'igre na sigurno' izlaziš s nekim tko te voli. Ako izlazite s nekim tko vas voli - tu nema rizika; vi kontrolirate ishod. A ako idete za onim što želite, tu se javlja rizik - rizik da budete slomljena srca, ostavljeni... ali i rizik da budete sretni. Rizik je vrijedan toga. Uostalom, koristi daleko nadmašuju rizik gubitka, pa zašto ne uložiti sve?

3. Vjerujete da se 'sretno do kraja života' odnosi samo na druge. 'Sretno do kraja života' dogodi se onome tko odluči da nikada neće odustati, bez obzira što se dogodilo. To je netko tko će riskirati i krenuti za onim što stvarno želi. Osoba koja će uvijek iznova ustajati nakon odbijanja, prekida i boli i neće se zadovoljiti statusom quo. Svemir uvijek nagrađuje uporne i odlučne među nama. Vaš život i vaš izbor stvaraju ishod. Dakle, izađite van, pronađite resurse, potražite sreću i učinite da vam se život dogodi. Lopta je u vašem polju; vjerujte u ljubav i učinite to svojom stvarnošću.

4. Negativnost se pojavljuje kada smo sretni. Loše stvari, naše mane i problemi se pojavljuju i kada smo sretni i jedini način da to izbjegnemo je da budemo u vezi s nekim tko nas voli, brine o nama i tko nas zapravo podržava. Osjećaj nesigurnosti, ljubomore ili izbjegavanja trauma iz djetinjstva pojavit će se kada smo sretni. Ono što radimo u vezi s tim utječe na ishod. Veza koju cijenimo s nekim koga volimo može biti šetnja u nepoznato i potpuno novo iskustvo za nas, ali nikada nećete požaliti.

Da, zastrašujuće je, ali vrijedi. Zato se suoči sa svojim strahovima i idi za osobom koju želiš, a ne za onom koju 'dobivaš'. 

Ne privlačite osobu koju želite samo zato što je se bojite; bojite se što bi to moglo izvući iz vas kao i zahtijevati od vas. Bojite se promjena koje to nosi, i načina da biste to stekli, a promjena je sama po sebi zastrašujuća samo zato jer je nepoznata. Ali to je ujedno i nešto najisplativije što možete učiniti za sebe. Stoga riskiraj i idi za onim što želiš.

Stvari koje blokiraju orgazam: Evo kako ih spriječiti i napokon uživati u eksplozivnom vrhuncu
Stvari koje blokiraju orgazam: Evo kako ih spriječiti i napokon uživati u eksplozivnom vrhuncu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...
kako se slavio 1. maj

Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...

Evo zašto je 1. maj proglašen Međunarodnim praznikom rada i kako su ga ljudi nekada slavili: Do 50-ih godina u prvom planu bile su parole za bolji život radnika i izgradnju zemlje, a otad postaje prilika za obiteljsko druženje uz roštilj, janjca na ražnju, karte i smijeh