Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Je li to normalno? Potroše 1,6 milijuna kuna za božićne darove

Je li to normalno? Potroše 1,6 milijuna kuna za božićne darove
5

Kći britanskih prvih gay očeva otkrila je da njezini roditelji svaki Božić razmaze svoju djecu. Ove godine za poklone će dati oko 1,6 milijuna kuna, nakon što su na hranu i dekoracije već potrošili oko 400.000 kn

VIDEO

Saffron Drewitt-Barlow (21) rekla je da je njezin tata lud za Božićem i uvijek pretjeruje kako bi osigurao da imaju najbolja slavlja.

- Ukupno će tata i tata potrošiti oko 200.000 funti (1,6 milijuna kn) na darove za sve - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO: Gay Kardashiani razmazili obitelj

Pokretanje videa...

Božić gay Kardashiana 02:03

Njezin otac Barrie (51) je trenutno zaručen za Saffroninog bivšeg dečka Scotta Hutchisona (25), nakon što se rastao od prethodnog supruga Tonyja (55). Ipak, cijela obitelj živi zajedno u vili s 10 spavaćih soba na Floridi vrijednoj 6 milijuna funti.

U vili su tako Saffron, njezin brat blizanac Aspen, njihov mlađi brat Orlando (17), blizanci Jasper i Dallas (10), beba Valentina te Tony Barrie i Scott.

- Valentina još nema ni godinu dana, ali dobit će bijeli Bentley rađen po mjeri. Za svoj prvi Božić dobila sam Mercedes za bebe pa je to tradicija naše obitelji. Tata i Scott također će uložiti u neko dijamantno prstenje i staviti ih na sigurno dok ne bude starija - rekla je Saffron.

Gay Kardashiani koji su ljetos uživali u Hrvatskoj - dobili kćer
Gay Kardashiani koji su ljetos uživali u Hrvatskoj - dobili kćer

Barrie, koji je rođen u Manchesteru, također je za Božić kupio svom biseksualnom zaručniku Scottu Range Rover, nakon što je par u rujnu dočekao surogat kćer Valentinu. Božić će ove godine, kao i inače, biti raskošan spektakl u njihovom domaćinstvu. Već su potrošili 50.000 funti (oko 400.000 kn) na velike zalihe šampanjca, hranu i dekoracije, poput drveća i ukrasa. Za blagdanski stol će se pobrinuti tim profesionalnih kuhara, kao i njihov stalni kuhar.

Saffron je prihvatila da je razmažena od rođenja. Ima dizajnerski ormar vrijedan milijun funti i kolekciju nakita u kojoj je dijamantni prsten vrijedan 400.000 funti. Dodala je kako se nada da će ove godine provesti više vremena u Velikoj Britaniji i pohvalila se da ove godine dobiva novac za polog za stan u Manchesteru.

Iako od roditelja prima raskošne poklone, sada zarađuje vlastiti novac nakon što je prije dvije godine pokrenula kozmetički brend Barking Mad cosmetics.

Saffron je nedavno ponudila darovati svoja jajašca, kako bi tata Barrie mogao dobiti još jedno dijete s njezinim bivšim. Da je donirala jajašca, bila bi biološka majka djeteta, Scott biološki otac, a Barrie biološki djed. Inzistira da između nje, oca i bivšeg ne postoji "čudan ljubavni trokut".

- Zabavili smo se, a Scott je predivan momak, svi moji prijatelji su ga voljeli, ali bolje je da smo prijatelji - rekla je.

Gay Kardashiani u Splitu: Voljeli bismo da Hrvatica donira jajašce za naše sljedeće dijete
Gay Kardashiani u Splitu: Voljeli bismo da Hrvatica donira jajašce za naše  sljedeće dijete

Saffron Scotta poznaje od njezine 13. godine, kada je došao raditi za njezinu obitelj kao osobni pomoćnik. Izlazili su kad je imala 18 godina i ostali su bliski prijatelji.

Barrie i Tony u Engleskoj su postali poznati 1999. godine, kada su postali prvi istospolni par koji je službeno registriran kao roditelji. Saffron i Aspen, također rođeni uz pomoć surogat majke, bili su njihovo prvo i drugo od petero zajedničke djece.

Postali su civilni partneri 2006. i vjenčali se 2014., no Barrie je kasnije otkrio da su "skliznuli u platonsku vezu" nakon što je Tonyju 2006. dijagnosticiran rak grla. Scott je postao "rame za plakanje", dok je Tony, koji je sada u remisiji, prolazio bolničko liječenje 2018. godine. Prošle je godine Barrie rekao da je Tony ostao njegova "prava ljubav", ali da su prekinuli svoju 32-godišnju vezu.

Gay Kardashiani krenuli su u đir po Dalmaciji: Napokon slobodni
Gay Kardashiani krenuli su u đir po Dalmaciji: Napokon slobodni

Saffron je otkrila da je Tony Barrieju i Scottu dao blagoslov. Tonyju još nije ostalo puno života i želi umrijeti još uvijek oženjen za svoju prvu ljubav Barrieja. No Barrie želi razvod kako bi se mogao oženiti za Scotta, kojeg je zaprosio u kolovozu, na odmoru na jahti sa Saffron.

- Nije mi drago što se tako brzo želi razvesti i opet oženiti. Trebao bi pričekati. Nema žurbe, i mislim da to nije fer prema Tonyju - rekla je.

Saffron se također nada osnivanju vlastite obitelji, sa svojim "nevjerojatnim" dečkom Michaelom, piše The Sun.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje