Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Jednostavni pokloni za Božić koje možete izraditi i s djecom...

Jednostavni pokloni za Božić koje možete izraditi i s djecom...

Pokloni za Božić ne moraju biti skupocjeni, bitno je da dolaze od srca. Primjerice možete fotografirati svoje dijete kako izrađuje poklon i bake i djedovi će biti oduševljeni, za njih će to biti neprocjenjivo

VIDEO

Ne morate potrošiti cijelo bogatstvo na poklone, bilo za bake i djedove, rođake il prijatelje. Vaša će ih djeca voljeti izrađivati, a primatelji će ih cijeniti. Ako će vam djeca pomagati u izradi, vaši će darovi vjerojatno izgledati manje profesionalno - ali to će im samo dodati vrijednost, pa budite hrabri i prestanite se brinuti hoće li vaši darovi izgledati profesionalno.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za nabavku božićnog drvca

Pokretanje videa...

Božićna drvca 01:39

Ne zaboravite da je vaš cilj zabaviti se s djetetom i pružiti im ljubav, a ne iscrpljivati se pokazujući im svoje savršenstvo. Fotografirajte svoje dijete kako izrađuje poklon i bake i djedovi će biti oduševljeni prizorom, za njih će to biti neprocjenjivo. Zato u nastavku pogledajte desetak ideja za poticanje vaše, ali i dječje kreativnosti u izradi poklona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Knjižica omiljenih uspomena

Neka vaše dijete crta ilustracije i diktira svoje omiljene uspomene s primateljem knjižice i stavi ih u mapu zajedno s fotografijama kako bi stvorili vrlo posebnu poklon-knjigu. Oduprite se nagonu za ispravljanje pravopisa ili smiješnih komentara; to je dio onoga što ovaj dar čini simpatičnim.

2. Bilo što iz vaše kuhinje

Kolačići, džemovi, kruh, vaši poznati umaci za špagete ili roštilj samo su neke od ideja. Komplet za pripremu nečega ukusnog, vezan vrpcom, poput smjese za vaše savršene palačinke ili juhe idealan su poklon. Neka vaše dijete nacrta personaliziranu etiketu.

3. Personalizirana kuharica

Vaši recepti, komentari i crteži vašeg djeteta u jednoj bilježnici. Da biste ju učinili ljepšom, dodajte obiteljske fotografije; na primjer, uz fotografiju recepta svoje tete dodajte i njezinu fotografiju.

Kupite dar za Božić i omogućite prijevoz ženama do bolnice
Kupite dar za Božić i omogućite prijevoz ženama do bolnice

4. Zahvalnice

Neka vaša djeca diktiraju zahvalne poruke s pojedinostima o njihovom uvažavanju svima čija prisutnost obogaćuje njihov život tijekom cijele godine.

5. Ručno izrađene soli za kupanje

Samo pomiješajte Epsomovu sol s esencijalnim uljima, mirisima i bojom za hranu. Stavite tu smjesu u reciklirane staklenke i ispišite lijepu naljepnicu, ili još bolje, neka je vaše dijete nacrta.

6. Svijeće

Dodajte pastelne boje običnom parafinskom vosku i umočite fitilje kako biste napravili ručno rađene svijeće. Ili jednostavno pustite djecu da ukrašavaju svijeće kupljene u trgovini.

Je li dobro spavati u grudnjaku?
Je li dobro spavati u grudnjaku?

7. Okviri za slike

Trebat će vam šljokice, boje i gliteri. I naravno dodajte u okvir i sjajnu sliku umjetnika, odnosno vašeg djeteta.

8. Ručno rađeni kalendari

Izradite ih s fotografijama djece, naravno.

9. Platnene torbe

Dajte svojoj djeci flomastere za tkaninu ili upotrijebite dizajne koji se glačaju. Tako ćete definitivno imat unikatan poklon.

10. Umjetnost

Za bake i djedove uokvirena slika koju je nacrtao unuk savršen je poklon. Obavezno dodajte datum kada je slika nastala i njegovu dob. Kao alternativu koja će se godinama koristiti i čuvati, možete napraviti i šalice za kavu s dječjim crtežima.

4 'opasne' prekretnice u vezi: Ili će vas više zbližiti ili rastaviti
4 'opasne' prekretnice u vezi: Ili će vas više zbližiti ili rastaviti

11. Za prijatelje i rođake

Mogućnosti je bezbroj: domaća glina, boje, lutke, komplet predmeta za dotjerivanje, komplet cool umjetničkih potrepština, knjiga fotografija u vezivu s tri prstena s laminiranim stranicama koje vi i vaša djeca izrađujete zajedno do detalji i to o tome koliko vaše dijete voli svoje rođake i sve stvari koje rade zajedno.

Thinkstock

12. Potvrde za usluge

Djeca mogu jedni drugima dati certifikate za zajedničke aktivnosti. Za odrasle mogu izraditi potvrde za pomoć u šetnji psa ili za čišćenje sobe. I naravno, sva djeca vole potvrde roditelja za bilo što, od pomoći kod čišćenja ili farbanja sobe, do zajedničke gradnje utvrde na drvetu ili do posebnog izleta, piše Aha! Parenting.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru