Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Kakav biznis: Muškarac prodaje svoje iznošene čarape, a može zaraditi do 14.000 kn mjesečno

Kakav biznis: Muškarac prodaje svoje iznošene čarape, a može zaraditi do 14.000 kn mjesečno
3

Billy-Joe danima nosi čarape, a bitno je da se u njima oznoji. Uz to, prodaje i nošeno donje rublje i odjeću za teretanu, a cijene variraju. Tjedno proda i do 12 pari, a nekad dobije i čudne zahtjeve

VIDEO

Billy-Joe Gray (25) zarađuje na vrlo jednostavan način. On na društvenim mrežama pomaže svoje prljave i iznošene čarape, a mjesečno može zaraditi i do 14.383 kune. Jedan par iznošenih čarapa može vas koštati između 100 i 280 kuna, a svaki tjedan proda između pet i 12 pari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:37

Čarape nosi danima, a uz nadoplatu će dodati niz dodatnih tjelesnih tekućina. Kada kupac napravi narudžbu Billy čarape šalje u vrećici s patentnim zatvaračem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve je počelo tako da je Billy-Joe počeo dijeliti fotografije svog tijela na internetu, a onda su ga mnogi počeli opsjedati porukama da im pošalje svoju nošenu odjeću. Između ostalog, najviše zahtjeva bilo je za čarape.

U početku je Billy-Joe rado udovoljavao obožavateljima pa im je slao rabljeno donje rublje, čarape i odjeću za teretanu.

Njegovoj zaručnici to ne smeta niti smatra to čudnim, a čak mi i pomaže u poslu vodeći račune. 

Skriveni poslovi Vesne Bandić: Imala tajnu tvrtku i prodala je Bandićevu 'jedinu' nekretninu
Skriveni poslovi Vesne Bandić: Imala tajnu tvrtku i prodala je  Bandićevu 'jedinu' nekretninu

Billy-Joe iz Chelseaja u Londonu rekao je: 

- Imam veliku podršku LGBTQ+ zajednice. Oni su moja glavna publika. Oni podržavaju moju stranicu, a za nju vrlo često radim video zapise i različiti drugi sadržaj, kao i putem TikToka i Instagrama. Imam puno Amerikanaca koji kupuju moje rabljeno donje rublje i moje rabljene čarape i drže ih za vlastito uživanje. Sada već imam stalne kupce koji će stalno kupovati moje rabljene čarape. Ići ću u teretanu na određene dane za njih i nositi ih tijekom jednog do tri dana. Tada ćemo razgovarati o cijeni. Cijene variraju. Društveni mediji mi tu jako pomažu jer jedan moj videozapis može postati vrlo brzo viralan što mi pomaže prodati još više čarapa - objašnjava Billy iz Chelseaja u Londonu. 

Njegovi kupci kaže, vole da su čarape što više prljavije i što više znojne, pa Billy-Joe često snima sebe kako vježba i trči kako bi dokazao da je njegova roba pravi artikl.

- Otići ću trčati i stvari ću staviti u vrećicu s patentnim zatvaračem. Zatim ih stavljam u diskretno pakiranje u slučaju da žive kod kuće s roditeljima, mužem ili ženom. Sva moja prodaja ide preko Instagrama. Amerikanci najviše vole kupovati bijele Nike čarape. Otkrio sam da je moj TikTok više namijenjen njima nego ljudima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kada sam počeo nisam ni mogao zamišljati da prodaje tržište za ovo. Ponekad me dečki znaju zamoliti da ejakuliram u njih, a to dodatno naplaćujem. Ljudi vole sve i svašta. Otvoren sam u pogledu seksualnih preferencija ljudi. Podržavam sve - govori Billy.

Srećom, svoje osobne čarape drži odvojeno od profesionalnih.

- Izaći ću i kupiti dva do četiri paketa bijelih čarapa, a čuvat ću ih u zasebnoj ladici. Te nosim u teretanu i onda kad ne radim. Ako netko kaže 'Zainteresiran sam za kupnju', ja ću  mu reći: 'U redu, daj mi dva dana. Nosit ću ih u teretanu, spakirat ću ih i poslati'. One koje nosim za osobnu upotrebu, čuvam u zasebnoj ladici - tvrdi, piše Metro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'