Lifestyle

Komentari 6

Kako bi uklonile 'izgled kuč..', žene plaćaju botoks i filere

Kako bi uklonile 'izgled kuč..', žene plaćaju botoks i filere

Iako su neke žene zahvalne zbog svog 'izgleda kuč..' (resting bitch face), jer sprječava naporne strance da im prilaze i gnjave ih, drugima predstavlja problem pa ga otklanjaju uz pomoć botoksa i filera

Dr. David Shafer, plastični kirurg iz New Yorka, kaže da je to uobičajeni zahtjev njegovih pacijenata. 'Resting bitch face' je izraz lica zbog kojeg osoba izgleda kao da je ljuta i neraspoložena i onda kada je zapravo opuštena ili ne pokazuje nikakvu emociju. 

POGLEDAJTE VIDEO (vježbe lica koje vas pomlađuju):

- Svaki tjedan dobijem nekoliko takvih zahtjeva. Ne koriste uvijek sami taj izraz kada opisuju što žele, no kada im sam kažem 'resting bitch face', kažu da misle upravo na to - rekao je dr. Shafer.

Iako su neki zadovoljni tim izrazom lica, drugima smeta i stvara probleme u životu. Dr. Shafer je objasnio kako pomažu ljudima koji su nesretni tim izrazom lica.

Liječnici ubrizgavaju filere, a ponekad i botoks, u određena područja na licu kako bi ono izgledalo punije i mekše. Ta područja uključuju obje strane oko usana i ispod njih te područje između obrva.

Postupak traje otprilike 10 do 20 minuta i može koštati nekoliko tisuća kuna, ovisno o kirurgu koji obavlja posao i broju korištenih injekcija, a prosječno vrijeme 'trajanja' novog lica je oko dvije godine, prenosi Mirror.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci