Kuharica Nat Rodriguez već tri godine živi u kombiju. Kuhanje u malenoj kuhinji joj više nije problem zahvaljujući trikovima za pohranu. Ona kaže kako sklopivo posuđe i maleni pribor štede puno prostora
Kako najbolje iskoristiti prostor u maloj kuhinju - odlični savjeti kuharice koja živi u kombiju
Nakon što je godinama radila u komercijalnim kuhinjama, Nat Rodriguez je rekla kako joj je kuhanje u malom prostoru u početku predstavljalo izazov, ali nakon tri godine života u kombiju smislila je neke pametne trikove za skladištenje.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Rodriguez je otkrila da kada ne upotrebljava kuhinju koristi šipku iznad kuhinjskog sudopera za sušenje začinskog bilja. Iznad sudopera, na policama sprema druge artikle poput soli i papra.
Između ostave i ormarića iznad umivaonika nalazi se mali kutak s referentnim knjigama. Ispod štednjaka nalazi se ladica u kojoj čuva lonce i tave.
Kad koristi kuhinju, Rodriguez maksimalno povećava prostor pomoću sklopivih stolova za dodatni prostor za pripremu hrane. Lijevo od sudopera, nalazi se klizna ostava za začine i male aparate.
Na zidu pored, magnetska drvena traka čuva noževe, a istovremeno štedi prostor u ladici.
Ispod umivaonika nalazi se i posebno dizajnirana ladica.
Rodriguez kaže da neki alati čine male kuhinje ugodnijim za život. Sklopivo posuđe i sićušni pribor za kavu zauzimaju jako malo prsotora, piše Insider.