Lifestyle

Komentari 0

Kako napraviti ploču na zidu?

Kako napraviti ploču na zidu?

Ako želite vaš dom dodatno urediti i učiniti ga posebnijem napravite ploču na zidu. Ovo je super ideja ako imate kod kuće djecu koja vole pisati po zidovima, jer će to sada moći koliko god žele

Ova vrsta ploče odlična je za crtanje, bilježenje bilješki ili zapisivanje nadahnuća. Tako više neće biti 'zabrane pisanja po zidovima', na radost djece, a i nekih odraslih! Ova vrsta boje može se pronaći u većini željezarija - obično u crnoj, ali je također dostupna i u drugim bojama. Odlična mjesta za ovaj premaz su zidovi u kuhinji, dnevnoj sobi, hodniku, uredu ili dječjoj spavaćoj sobi.

POGLEDAJTE VIDEO: Žena pretvara dvokatni bus u dom

Materijali koji će vam trebati su:

 

Postupak:

Očistite zid TSP sredstvom za čišćenje prema uputama na pakiranju. Ocrtajte područje koje ćete obojiti slikarskom trakom i izbrusite zid koji treba obojiti.

Nanesite odgovarajući temeljni premaz (bazu); ostavite da se osuši neko vrijeme. Dobro promiješajte boju, a zatim nanesite četkom ili valjkom. Koristite dva do tri sloja u razmaku od šest sati (ili prema uputama proizvođača).

Profesionalni savjet: Također možete kupiti ovu boju i u spreju za jednostavniju primjenu na malim površinama. No, ta boja nije dizajnirana za bojanje zidova, piše Canadian Living.