Lifestyle

Komentari 35

Kako otjerati muškarca od sebe: 4 greške koje žene često rade

Kako otjerati muškarca od sebe: 4 greške koje žene često rade

Muškarci žude za ženom koja odiše sigurnošću, samopouzdanjem i ženstvenošću. Oni žele ženu koja neće biti ovisna o njima kako bi se osjećala vrijedno, ženstveno i privlačno

1. Postavljate pitanja poput: 'Izgledam li debelo u ovome? 'Zašto si to napravio/rekao?' ili 'Voliš li me još uvijek?'

Ovakva pitanja žene često postavljaju u odnosima, ali takva pitanja su i najiritantnija muškarcima. Muškarci ih jednostavno ne vole čuti. Oni se tada 'isključuju' i ne mogu ženama dati točan odgovor jer sve što kažu one smatraju neprihvatljivim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ako vam je odjeća preuska, to ćete i sami znati. Ako dobijete nekoliko kilograma, ne morate dramiti kao da ste dobili 20. Ne brinite, muškarci toliko ne primjećuju par kilograma.

Osim toga, najveća greška je pitati muškarca voli li vas. To se dokazuje radnjama. Ako vam je vaš muškarac rekao da vas voli, ali se počeo udaljavati, postoji bolji način da provjerite njegove osjećaje.

2. Govorite mu stvari poput: 'Budi uz mene', 'drži me', iako je vaš muškarac nježan, mazi vas i posvećuje vam pažnju

Muškarci žele ugoditi ženama pa se moraju osjećati kao vitezi i junaci. Međutim, kad se potrudi da vam posveti pažnju, drži vas za ruku, ljubi vas i uvijek je tu, a vi ga stalno kritizirate i govorite mu da to 'nije dovoljno', željet će pobjeći i mislit će da stvarno nije dovoljan.

Umjesto toga, uzvratite mu istom pažnjom i ljubavlju te mu dajte malo vremena i prostora. Ako ste zajedno gledali film i cijelo vrijeme vas je grlio i mazio, nakon filma mu recite da se ode družiti s prijateljima ili da upali PlayStation ako znate da to voli i da ga to opušta i slično. 

Pokažite mu da i vi pazite i brinete o njemu.

3. Ljubomorni ste ako ga vidite s prijateljicama i slično

Morate uzeti u obzir da je vaš partner imao život i prije nego je vas upoznao. To uključuje prijateljice, bivše djevojke, simpatije i slično. 

Vaš je muškarac napustio te veze s razlogom, a ako vam stalno pokazuje da vas voli, onda nemate razloga bojati se prošlosti. Njegovi prijatelji, muški ili ženski, jednostavno nisu prijetnje.

4. Povezujete se s tužnim ljubavnim pjesmama

Kada dovoljno volite sebe i kada niste ovisni o partneru onda sigurno nećete ni razmišljati o tome da vaš život nema smisla bez njega. Muškarci ne vole takva razmišljanja i oni vole kada je žena neovisna i kada sve može sama. 

Young woman with a cocktail.

Ne brinite, bez muškarca možete disati i nećete se izgubiti bez njegove ljubavi. Kad imate dubok osjećaj samopouzdanja, prijatelje, profesiju koja vas ispunjava i ljubav prema sebi, vaš život nikada nije loš, piše Your Tango.