Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Kako sigurno kombinirati hranu i seks za senzualnu i ponekad neurednu, ali ugodnu, zabavu?

Kako sigurno kombinirati hranu i seks za senzualnu i ponekad neurednu, ali ugodnu, zabavu?

Po definiciji, igra s hranom je čin uključivanja hrane u seks čiji cilj je pojačati osjetila i uzbuđenje tijekom predigre. Spada pod igre osjeta, koje podrazumijevaju seksualno istraživanje i aktiviranje osjetila

VIDEO

Stara poslovica 'najbrži put do nečijeg srca je kroz želudac' izgleda da i dalje stoji. Hrana i seks temelj su ljudske prirode, pa ima smisla da su u glavi tako blisko povezani. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dobrobiti seksa

Pokretanje videa...

00:35

- Unošenje hrane u spavaću sobu odličan je način da povećate uzbuđenje i poboljšate svoja osjetila tijekom predigre. Dopuštajući parovima da se igraju s različitim teksturama, okusima i mirisima, igra s hranom može promovirati senzualnost i učiniti seks stimulativnijim - kaže klinička seksologinja Rachel Sommer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Seks poze koje treba zaobilaziti: Oduzimaju i vremena i truda, a donose malo zadovoljstva
Seks poze koje treba zaobilaziti: Oduzimaju i vremena i truda, a donose malo zadovoljstva

Što je zapravo seksualna igra s hranom?

Po definiciji, igra s hranom je čin uključivanja hrane u seks čiji cilj je pojačati osjetila i uzbuđenje tijekom predigre. Spada pod igre osjeta, koje podrazumijevaju seksualno istraživanje i aktiviranje osjetila. 

Rachel kaže da je cilj svake igre osjeta korištenje dodira, mirisa, vida ili okusa kao kreativnih sredstava za proučavanje i učenje onoga što vaš partner želi.

- Senzorna igra srećom dolazi u mnogim oblicima, što olakšava eksperimentiranje prije nego što odredite što vam odgovara - kaže ona za O.School.

Stvaranje jelovnika koji je siguran za tijelo

Hrana koja se koristi u bilo kojoj vrsti seksualnog eksperimentiranja razlikovat će se ovisno o preferencijama svakog partnera i prehrambenim ograničenjima. Razgovarajte s partnerom o tome koji ih okusi i teksture napaljuju.

Ako vam ništa ne padne na pamet, Rachel preporučuje da hrana bude lagana i slatka, nešto poput jagodi, šlaga, čokolade...

 

Mala seks tajna: Orgazam lako postaje vatromet užitka uz ovaj provjereno dobar trik
Mala seks tajna: Orgazam lako postaje vatromet užitka uz ovaj provjereno dobar trik

Zašto? Većina ljudi voli ove namirnice, lagane su i slatke. Ali dok tražite po hladnjaku savršeni seksi zalogaj, pripazite na sigurnost.

- Izbjegavajte hranu koja može izazvati alergijsku reakciju. Nema ničeg erotičnog u anafilaktičkom šoku. Štoviše, izbjegavajte dodir hrane i vagine ili anusa. Vagina je posebno osjetljiva, a unošenje stranih materijala može izazvati oticanje, iritaciju ili infekcije - objašnjava dr. Sommer.

Hrana koja sadrži mliječne proizvode ili je bogata šećerom ne smije doći u blizinu vaše vagine ili anusa. Ako ste zainteresirani za istraživanje s tekućinama (kao što je izlijevanje malo meda na erogenu zonu), izbjegavajte sve što je jako vruće ili hladno. 

Možete izliti malo tekućine na ruku kako biste testirali temperaturu prije nego što ju upotrijebite na tijelu, a zatim uživajte u tome na svojoj koži na siguran način.

Kako započeti

- Preporučujem da prethodno porazgovarate s partnerom o granicama, sigurnim riječima i pristanku. Oba partnera moraju pristati na novo iskustvo. Štoviše, morate se složiti da je u redu napraviti pauze ili potpuno prestati ako se netko osjeća nelagodno - predlaže dr. Sommer.

Nakon što umočite nožne prste u ovu vrstu seksualne igre, iznenadite partnera razrađenim namazom poslastica koje možete uključiti u svoju predigru.

5 načina kako da žena sigurno dođe do orgazma tijekom seksa
5 načina kako da žena sigurno dođe do orgazma tijekom seksa

- Uostalom, već znate što vaš partner voli, zar ne? Zato nabavite njihove favorite i počastite ih izvrsnom predigrom - kaže dr. Sommer.

Kako može izgledati igra s hranom?

  • Ako još uvijek niste sigurni gdje i kako početi, ali vam se sviđa ideja i voljeli bi to isprobati, poslužite se jednim od ovih scenarija:
  • Počnite s malim i jednostavnim. Nakapajte med, šlag ili neki slatki umak po vašem izboru na partnerova prsa, bradavice ili prepone. Zatim sve to zavodljivo poližite.
  • Isprobajte malo natjecanje u kušanju hrane. Ovo je savršeno za partnere koji su umorni od klasike poput jagoda prelivenih čokoladom. Stavite partneru povez na oči i nahranite ga nečim egzotičnijim (probajte šipak ili kivi). Partneru s povezom na očima su sad pojačana druga osjetila pa tako intenzivnije osjeća i okus namirnica koje mu dajete što može povećati užitak. U međuvremenu, kontrolirati hranjenje svog partnera također može biti jako uzbudljivo. 
  • Eksperimentirajte s Nyotaimorijem. Japanci zapravo imaju riječ za donošenje sushija u krevet. Nyotaimori ili 'sushi za tijelo' se konzumira tako da stavite sushi ili sashimi na partnerove bradavice, donji dio tijela ili unutarnju stranu bedara. Samo izbjegavajte koristiti bilo što previše začinjeno, poput wasabija, osobito u blizini osjetljivih područja.
  • Poigrajte se s temperaturom hrane. Poredajte nekoliko smrznutih zrna grožđa na partnerovo tijelo, uključujući na njegove erogene zone. Možete čak dodati senzorne strojeve za igranje poput stezaljki za bradavice ako želite poboljšati iskustvo, kaže dr. Sommer.
Vi i vaš partner imate loš seks? Možda ne znate razgovarati...
Vi i vaš partner imate loš seks? Možda ne znate razgovarati...

Zaključak

Nemojte se bojati otpustiti svoje inhibicije. Kao dodatni bonus, zajedničko tuširanje nakon toga može biti mirno okruženje u kojem možete otkriti sviđa li vam se to iskustvo. 

Kao i svako eksperimentiranje s osjetilima, igra s hranom je ono što od nje napravite. Stoga krenite u odjel sa začinima otvorenog uma. Mogli biste sami sebe iznenaditi onim što se može dogoditi u spavaćoj sobi ako ste voljni istraživati ​​nove stvari koje vas uzbuđuju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam