Lifestyle

Komentari 57

Kako znati da mu se sviđate? Naučite čitati muške signale

Kako znati da mu se sviđate? Naučite čitati muške signale

Obratite pozornost na ruke i pogled jer vam oni mogu puno toga otkriti je li ili nije vaš potencijalni partner zainteresiran za vas. No bitan je i kontekst pa ga nemojte odmah prekrižiti

Dešifriranje govora tijela često nije lagano, pogotovo kod potencijalnih partnera, i zato vam donosimo popis najčešćih neverbalnih znakova koje koristimo prilikom ljubavnih sastanaka.

Pozitivan govor tijela (znakovi da mu se sviđate)

POGLEDAJTE VIDEO (poza u kojoj spavate puno govori o vašoj vezi):

Negativan govor tijela (znakovi da mu se ne sviđate)

Tajna čitanja neverbalnih znakova krije se u kontekstu. Ako je prekrižio ruke to ne znači odmah da vas misli ignorirati. Možda ima alergiju pa neprestano češka nos ili je možda jako nervozan pa gleda prema dolje i izbjegava vaš pogled. Ako primijetite neki od navedenih negativnih znakova tijela, dobra je ideja da ga prvo pitate npr. 'jesi prehlađen', prije nego što odmah posumnjate da mu se ne sviđate. Općenito, potražite više znakova kako biste otklonili ili potvrdili vaše sumnje.

Thinkstock

Ako vas dodiruje npr. uhvati vas za ruku ili stavi ruku oko vašeg struka to je jako dobar znak da imate šanse. Drugi dobri znakovi su ako se smije vašim šalama, ako kaže nešto smiješno i pogleda vas, očekujući vašu reakciju, ako pazi da se ne spotaknete..

Ovo su tri glavna savjeta koja trebate imati na umu kada tražite ove znakove:

1. Budite svjesni njegovog fizičkog udaljavanja

Svakako nije dobar znak ako daje znakove da želi postaviti udaljenost između vas. Bilo koji oblik prepreke koju on pokušava ostvariti samo da se što više udalji od vas, kao ako se nagne prema nazad ili stalno gleda tko ulazi ili izlazi iz restorana, samo da ne gleda u vas, znak je koji znači da taj dečko nije vrijedan vašeg truda.

2. Nemojte previše analizirati govor njegovog tijela

Ne želite 'izluditi' pokušavajući protumačiti je li nedostatak kontakta očima znači da je nezainteresiran ili je jednostavno nervozan zbog sastanka s vama. Kontak očima i geste nisu toliko važne ako vas sutradan nazove i pita kada vas može ponovno vidjeti.

Dreamstime

3. Možda vaš govor tijela utječe na njega

Sjetite se da on nije jedini koji daje neverbalne znakove - i vi to radite. Svaki put kada gestikulirate ili dodirnete lice ili tijelo, šaljete poruku, često da toga niste svjesni. Ista pravila koja vrijede za njega, vrijede i za tebe, prenosi YourTango.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci