Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Karizmatični početak 2022.: 13 super ideja s kojima se možete zabaviti za Staru i Novu godinu

Karizmatični početak 2022.: 13 super ideja  s kojima se možete zabaviti za Staru i Novu godinu

Budući da ove godine neće biti tipičnih dočeka, većina će potražiti neki drugi način zabave kako bi obilježili kraj jedne i početak nove godine. Provjerite ovih 13 ideja kako ispuniti te dane

VIDEO

Postoji puno stvari koje možete raditi na Staru i Novu godinu, a one mogu biti svečane ili obiteljski mirne koliko god vi poželite. Ipak, ako se osjećate preopterećeni odabirom aktivnosti za doček Nove godine, suzili smo popis na neke od najboljih ideja.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je izgledao doček 2020. godine? 

Pokretanje videa...

01:12

Ovdje je više od desetak zabavnih stvari koje možete učiniti u novogodišnjoj noći ili na samu Novu godinu, bez obzira na to želite li proslaviti dolazak Nove godine ili se zavući ispod deke i gledati filmove s najdražima.

Zadajte si ciljeve za iduću godinu

Provedite malo vremena u novogodišnjoj noći zapisujući svoje ciljeve za iduću godinu. Niste sigurni koje ciljeve postaviti? Postoji mnogo jednostavnih ideja za rješavanje problema u 2022. koje mogu imati velik utjecaj na vaš život.

Kad je u pitanju postavljanje ciljeva, postoji nekoliko ključnih strategija koje će vam pomoći da ih stvarno postignete. Prvo odredite svoj cilj. Drugo, podijelite ga na točne korake koje ćete morati poduzeti da biste to postigli. Zatim isplanirajte na koje prepreke možete naići.

Na primjer, ako želite početi trčati ujutro, što vas obično sprječava da rano ustanete i kako to možete olakšati? Onda je samo pitanje da pratite svoj napredak, da ostanete organizirani i da ne zaboravite usput slaviti pobjede.

Prošećite kvartom s praznom putnom torbom ili koferom

U nekim je kulturama tradicija na Novu godinu hodati uokolo s praznim koferom. Namjera hodača je privući putovanja i avanture u godini koja je pred njima!

Trikovi kako ljubimcu umanjiti stres od blagdanske pucnjave
Trikovi kako ljubimcu umanjiti stres od blagdanske pucnjave

Oprostite se od 2021.!

Sjetite se s kojim ste se izazovima suočili ove godine. Što su vas naučili o vama, vašim voljenima ili vašoj zajednici? Razmislite kako bi vam te lekcije mogle pomoći u budućnosti.

Također, odvojite vrijeme da razmislite o tome koje su vas ideje, navike i odnosi sputavali ove godine. Zapitajte se kako možete početi smanjivati ​​njihovu prisutnost u svom svakodnevnom životu ili ih potpuno pustiti?

Naučite nešto novo

Uz malo inventivnosti, još uvijek možete puno naučiti u posljednjih nekoliko sati u godini. Pronađite na internetu kratki tečaj za nešto što vas zanima, postoji jako puno besplatnih tečajeva. Možete pogledati tečaj pripremanja koktela i skuhati neka slavljenička pića za Novu godinu.

Manifestirajte svoje ciljeve

Odvojiti vrijeme u novogodišnjoj noći za istinsku meditaciju i razmišljanje o godini koja je pred nama izvrstan je način za ulazak u novu godinu s usredotočenim, jasnim načinom razmišljanja.

Pokušajte razbiti svoje ciljeve po tromjesečju, mjesecu ili čak tjednu. Iznenadit ćete se koliko vam malo planiranja može pomoći u razvoju vašeg poslovanja, planiranju odmora iz snova ili dovršetku knjige koju ste oduvijek željeli napisati.

Imajte ranu dnevnu proslavu

Poželjno je zaobilaženje velikih zabava zbog korone, ali ako ipak želite vidjeti prijatelje i s njima proslaviti, sastanite se u obližnjem parku i zabavite na otvorenom. Možete pripremiti ukusne zalogajčiće i donijeti papirnate čaše i šampanjac kako bi zajedno nazdravili. 

Pogledajte novogodišnji film

Allmoviephoto

Postoji niz filmova s ovom tematikom. Pogledajte neki klasik, romantičnu komediju ili čak nešto potpuno drugačije ove godine i uživajte na toplom s obitelji. Mnogi filmovi imaju izvrsne novogodišnje scene, poput 'Kad je Harry sreo Sally' gdje se scena vrhunca filma odvija na novogodišnjoj zabavi. About Time također počinje na novogodišnjoj zabavi.

Provedite dan u avanturi

Pješačite, kližite, skijajte ili jednostavno prošetajte kvartom. Ne samo da ćete vidjeti neke lijepe prizore, svježi zrak će vam pomoći u oslobađanju serotonina u mozgu, zbog čega ćete biti bolje volje. A početak godine u dobrom raspoloženju ne može škoditi, zar ne?

Uredite sve novogodišnjim dekorom

Samo zato što ne možete ugostiti gomilu ne znači da ne možete stvoriti atmosferu zabave. Napravite vlastite krekere za novogodišnju zabavu, napravite vlastitu kabinu za fotografije ili dotjerajte svoj stol za večeru.

Prozračite svečanu odjeću

Bez restorana, kazališta i drugih društvenih događanja, mnogi od nas nisu našli puno koristi za otmjenu odjeću koja već duže vrijeme visi u ormaru. Pa zašto ju ne bi izvukli iz ormara za posebnu novogodišnju priliku? Nagovorite i ostatak obitelji da se sredi i napravite gala tulum u vlastitom boravku.

Javite se dragim ljudima

Vaši najmiliji su vam vjerojatno pomogli da preživite ovu godinu. Nazovite ih da im se zahvalite, popričajte o prošloj godini, ciljevima koje imate ili samo nasmijte prepričavajući smiješne događaje koji su vam se dogodili u zadnje vrijeme. 

Raščistite kuću za novi početak

Za čišćenje ne morate čekati do proljeća. Učinite kako Marie Kondo kaže i smanjite svoje stvari samo na one koje vam donose radost, piše Country Living. U nadolazeću godinu ući ćete svježi i neopterećeni 'stvarima'. Opskrbite se organizatorima kako bi vaš stvari imale točno određeno mjesto. 

Napišite zahvalnice ljudima koji su vam pomogli prošlu godinu

Razmislite o tome da svoju zahvalnost pretočite u riječi i pošaljite ih svojim prijateljima. Naravno, stići će tek nakon Nove godine, ali zahvalnost je dobra za sve - a sigurno će uljepšati dan i vašem prijateljima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku