Lifestyle

Komentari 2

Kate Hudson otkrila je recept za svoj smoothie: Pun je kalcija

Kate Hudson otkrila je recept za svoj smoothie: Pun je kalcija

Holivudska glumica je otkrila svoj omiljeni recept za zeleni smoothie koji uključuje špinat, banane, avokado, metvicu, ananas, sok od limete i još mnogo toga

Njezin omiljeni smoothie prepun je kalcija, a ovo je njezina tajna. Trik u tome da smoothie učinite zdravijim, ističe Kate Hudson, je špinat koji je idealan za one koji trebaju kalcij, ali su netolerantni na laktozu. Špinat je pun kalcija.

POGLEDAJTE VIDEO (najzdarvije namirnice):

Ako želite pojačati sadržaj kalcija u smoothieju zamijenite špinat keljem, kaže Hudson.  Ako vam se okus ne sviđa, ne brinite jer vjerojatno ga nećete ni primijetiti. 

Ako ste novi u prehrani biljnog podrijetla ili ste znatiželjni o učincima odbacivanja mliječnih proizvoda, možda ćete biti zabrinuti da je teško unijeti dovoljno kalcija kroz vegansku ili biljnu prehranu. Zapravo postoji mnogo izvora kalcija bez mliječnih proizvoda, uključujući tamnolisnato zelje, brokulu, Edamame mahune, tahini i orašaste plodove, posebno bademe. 

Glumičin najnoviji poslovni pothvat je tvrtka INBLOOM, čiji je cilj olakšati postizanje zdravlja pomoću prirodnih dodataka prehrani koji su napravljeni od cjelovite hrane i biljaka - ništa sintetičko. INBLOOM prodaje esencijalno bilje, minerale, vitamine i spojeve koji svi dolaze onako kako ih je priroda stvorila, kako bi vam pomogli da postignete ravnotežu i obogatite svoj život, piše The Beet.

U videu pogledajte kako ona radi svoj omiljeni smoothie:

Najčitaniji članci