Lifestyle

Komentari 0

Knjižica o detoksu na dar u srijedu samo uz novine 24sata

Knjižica o detoksu na dar u srijedu samo uz novine 24sata

Stručnjaci kažu kako bi se detoks trebao provoditi barem jednom godišnje. Stoga vam donosimo super savjete za čišćenje organizma, jelovnik i top recepte kako biste ostali vitki i zdravi

S obzirom na to da su iza nas su blagdani tijekom kojih nismo previše pazili na unos hrane i pića, sad je idealno vrijeme za detoksikaciju i vraćanje organizma u ravnotežu. Zbog toga, svim čitateljima u srijedu, 26. siječnja darujemo knjižicu 'Vrijeme je za detoks'.

Detoksikacija je tjelesni proces uklanjanja ili neutraliziranja toksina kroz debelo crijevo, jetra, bubrege, pluća, limfne žlijezde i kožu. Stručnjaci kažu kako bi se detoks trebao provoditi barem jednom godišnje. Osim masnih naslaga, tu je niz drugih simptoma koji ukazuju na to da je organizmu potrebno čišćenje. Neki od njih su i kožni problemi, loš zadah, umor...

Ako ste prepoznali te simptome, vrijeme je za promjene, a u našoj knjižici saznajte sve o detoksu i kako ga provesti. Razgovarali smo sa stručnjacima koji će vas provesti kroz program detoksikacije. Donosimo i detaljan program - kako, kada i što jesti kako biste očistili organizam od toksina. Osim toga, možete i skinuti nakupljene kilograme.

storyeditor/2022-01-21/25037-1.jpg

Za ljubitelje smoothieja imamo dobre vijesti. Oni su idealni za detoksikaciju, a stručnjaci su nam otkrili recepte za najbolje smoothieje. Namirnice koje su vam potrebu za izradu zdravih napitaka pomoću kojih ćete se riješiti toksina, su sezonske i mogu se pronaći na svakoj tržnici te u svakoj trgovini. Saznajte koje namirnice trebate nabaviti, kako će vam one pomoći te kada i kako ih konzumirati.

Osim smoothieja, u prehranu možete uvesti i razne napitke, a bit će iznimno korisni. Na meni dodajte i odlične detoks juhe, a u knjižici otkrivamo recepte za njih. Osim što su zdrave, okrijepit će svakoga i zagrijati u ove hladne dane.

Tu su i savjeti za tjelovježbu koja je jednako važna kao i prehrana. Trenerica je otkrila koje su ključne stvari kod vježbanja, što izbjegavati i koja je tajna uspjeha.