Lifestyle

Komentari 24

Koje otkriće! Žena skužila trik za skrivanje kabela po kuhinji

Koje otkriće! Žena skužila trik za skrivanje kabela po kuhinji

Kabeli koji stoje iza malih kuhinjskih uređaja smetaju mnogo više nego što bi trebali. No proizvođači su našli rješenje za taj problem, no to ne zna svatko...

Kabeli nam se zapliću o ostale stvari u kuhinji, omatamo ih špagama i gumicama, ili pokušamo ukrotiti kvačicama, skupljaju prašinu, ili ih zaguravamo iza elemenata, a rješenje za njih nam je - na dohvat ruke. 

Jedna je žena na Facebooku podijelila svoje "genijalno" otkriće za organizaciju života u kuhinji bez zaplitanja o kabele. Ispod tostera je pronašla "gumbe", oko kojih se kabel može namotati i skratiti točno onoliko koliko je potrebno da dosegne utikač. 

- Jeste li i vi znali za "uredan kabel" ispod tostera? Nikad to nisam zamijetila! Znala sam da ih imaju čajnici ... ali ne i tosteri - napisala je žena. I njeni prijatelji ostali su nemalo iznenađeni otkrićem. 

Jedan je odgovorio: 

- O Bože, nisam znao za to - razmišljao sam samo kako je žica duga i kako me živcira više nego što bi trebala - kaže. 

Ipak, važno je znati da nemaju svi tosteri ovu pametnu dizajnersku značajku, već samo neki modeli određenih marki. Okrenite i vi naglavce sve vaše kuhinjske aparate i potražite gumbe za kabele...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci